Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Tutaj będę omawiał na bieżąco to, co uda nam się zrobić.
Zacznę od dwóch screenów, przedstawiają one Stary Obóz, który dzisiaj udało nam się przenieść do Gothic II (może źle to ująłem bo to żadne osiągnięcie ale szczegół ^^).
Poziom : 18
aaaa.... za jasne razi po ocvzach na serio xd ale na serio to nawet fajne
Jutro mam nadzieje przedstawic kolejne dwa screeny, tym razem z Obozu na Bagnie. Moze dostane tez jakies materialy z poza obozow, wtedy je tez wysle ^^
Pierwsi NPC powinni pojawic sie w grudniu lub styczniu na skale masowa.
jakbyś więcej czytał to bys wiedział e niema juz piasków tandoru tylko będą wydawane dwa mpody patch weapon coś tam i gothic II:Zemsta
gothicwarrior napisał:
jakbyś więcej czytał to bys wiedział e niema juz piasków tandoru tylko będą wydawane dwa mpody patch weapon coś tam i gothic II:Zemsta
LOL zenada storazy robic od nowa moda i zmienac to szczrze wole 3 lata lub nawet 10 czekac na czas zaplaty bo chociaz nie robio caly czas od nowa zall
Nie pisz tak szybko, i popraw pisownię
Miło, wolisz moda z szitowymi teksturami, niedopracowanymi questami itd.?
Żal to jest jak patrzę na te stare screeny.
Mam dwa kolejne screeny jak obiecałem, może niezbyt ciekawe ale to dopiero początki roboty.
nie masz tu czasami nowych animacji
Tu nie ma nowych animacji (przynajmniej na tych screenach). To są animki z Gothic I i wszystkie są w GII. Fajne te sceny, dają taką "nutkę tajemniczości"
Filmik zrobie jak wstawie NPC do obozu, najwczesniej za 2 tyg, chodz ogolnie mialem to robic pozniej.
xD
Vayurax>Spam i tyle... Skoro Ci tak zależy to wstawiam tych cieni, potem kopaczy i strażników...
Ale to zajmie trochę czasu, no i muszę jeszcze do porządku ovobować ten Obóz.
P.S.Informuj mnie na PW wiesz w jakiej sprawie ^^
spam spam i spam xd
Spam tak spam xD
elo bzibzi00 powraca ! a tak do porządku może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w zemście czy to są dawne piaski tandory tylko dalej nad tym trwają pracę ??