Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Tutaj proszê komentowaæ i wyra¿aæ opinie na temat modyfikacji "Kryszta³owe Ostrze".
NALEGAM, równie¿ aby nie odbiegaæ wypowiedziami od tematu.
Wszelkie informacjê mo¿na znale¼æ klikaj±c w podany ni¿ej link
http://www.newgothicteam.pun.pl/viewtopic.php?id=442
Ostatnio edytowany przez Szymek1994s (2010-02-27 09:39:07)
Poziom : 1
Zapowiada siê ¶wietnie
Go¶æ
Widzia³em ten filmik na youtube. Zajebisty. Fajny i ExTrA! Tylko wk*rwia mnie jedno... Czemu strona po angielsku/ Lepiej by³oby: kryszta³oweostrze.cba.pl
soAP - NIE PRZEKLINAJ! -.-
Admin
Crystal Blade fajniej brzmi.
Fajny film. Ile mod by trwa³?
Autor: Szymek1994s
Strona po angielsku bo krysztalowe ostrze troche do dupy brzmi, jak ja wstawie litery typu ó,æ,¶,ê,¼,¿,³ do adresu strony.
przej¶cie moda zajmie oko³o godziny,
w grze bêde k³ad³ nacisk na etap zrêczno¶ciowy , po przej¶ciu 20% gry przejdziemy do podziemnych labiryntów naje¿onych pu³apkami, trzeba biegn±æ naprzyk³ad po drewnianym starym mo¶cie nad przepa¶ci±, a za nami ca³y most spada w ni± itp,
Oczywi¶cie wiem jak to zrobiæ, w tym przypadku bêdzie to dzia³aæ na zasadzie animacji spacerowej.
Go¶æ
Samemu zawsze lepiej, no chyba, ¿e w ³ózku ;D
Go¶æ
Gdyby¶ mia³ do³a, to zawsze mogê poprawiæ Ci humor ;D.
Vayurax>Zaraz Ci poprawie humor jak moda stracisz za spam i przeklenstwa ;P
Super pocieszenie, poprawiê siê!
Ostatnio edytowany przez mikser60 (2010-02-01 21:14:27)
Ehhh.... Jebn±³ mi siê Windows, musia³em reinstalowaæ, straci³em 16 questów i 30 npc, wszystke inne modele mieczów, tekstury i wiêkszo¶æ skryptów , prze¿y³ zen i startup które zawsze uploadowa³em na przeklej, To koniec moda, usuwam zanied³ugo stronke o nim, a tego zena i to co dosta³o wrzuce wam na download, najwy¿ej dorzuce jeszcze pare npc.
Ostatnio edytowany przez Szymek1994s (2010-01-30 20:18:18)
Przykro mi, a tak chcia³em prêdko zobaczyæ twego moda
Ostatnio edytowany przez GGG (2010-01-30 20:34:43)
Nie martw siê zrobie paczke z tego co dosta³o i wrzuce tutaj na download, bo u mnie to siê tylko zmarnuje a tak to mo¿e kto¶ w tym jaki¶ serial nakrêci albo zrobi innego moda w oparciu o to co dosta³o.
Popatrz na to z innej strony, teraz przynajmniej kupisz sobie Pendrive na moda ;P