Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
A wiêc tak, teraz pracujê nad zagadnieniem jazdy konnej w modyfikacji, narazie mam model konia i mo¿liwo¶æ jazdy oraz walki na nim. Model nie jest jeszcze oteksturowany, brakuje tak¿e animacji.
Narazie wygl±da to tak:
W tym temacie mo¿ecie zamieszczaæ propozycje i pytania dotycz±ce jazdy konnej w Piaskach Tandoru.
P.S. Wiêcej lepszych screenów poka¿ê jak oteksturujê konia i zrobiê, ¿eby mu siê nogi nie wcina³y a¿ tak bardzo w pod³o¿e (no bo teraz to on ma te nogi pod ziemia ca³e xD).
ZRÓB TAK BY MO¯NA BY£O U¯YWAÆ NA KONIU TYLKO 1h miecza
Admin
Musia³em trochê siê obejrzeæ, aby dostrzec 'konia' ;p
@Kam <facepalm>
Mam namiary na okuliste, chcesz? A moze dzieciaki tak maja?
Chyba oczywiste, ze nie bede nieoteksturowanego pokazywal narazie z bliska, aczkolwiek jeszcze tylko ogona, oczu i uszu brakuje. Animki zrobi za mnie murzyn.
Admin
Vayurax napisał:
Animki zrobi za mnie murzyn.
Yeah! Mam nadziejê, ¿e bêdzie animka "You, you motherfucker, nigga!" ^.^
Bez przesady z tym spamem
jak bêdzie mo¿na to zrób tak ¿e (chodzi mi o magiê) bohater trzyma siê 1 rêk± za konia a drug± czaruje jak by sta³ i no on to bêdzie robi³ na siedz±co.
soAP - Cz³owieku! Id¼ na lekcjê j.polskiego i naucz siê poprawnej polszczyzny! -,-
Wed³ug mnie to jest po prostu monolog a w nim zmiana mdsa
Bohater na koniu to potworek, w ktorego mozna bedzie sie przemienic w stajni. W tej wersji jest to co prawda zrobione inaczej, ale chodzilo narazie o polaczenie modeli.
Umiejetnosci zwiazane z jazda konna:
Jazda kona - 15PN;
Zaawansowana jazda konna - 20PN;
Strzelanie z konia - 35PN;
Walka z konia - 25PN;
Czarowanie z konia - 35PN;
Umiejetnosci te nie sa tanie, ale warte swej ceny.
Yyyyrrrrggghhh. A ile bêdzie kosztowa³ kuñ? A pasza dla niego - raczej nie chodzi na powietrze
Za konika trzeba bêdzie daæ tak ze 3000 SZ.
Co do jedzenia jeszcze nie wiem.
Vayurax jeste¶ dobry mudzyn dla tego ¿e znasz du¿o rzeczy, i robisz wielkiego moda bo mo¿e bêdzie w 2010 czy tam 2011, albo 2012
Teraz ten koñ jest zbroj± i wygl±da jak lajkonik.