Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Co mam dalej zrobić, aby wyszło ostrze? Bardzie mam to pytanie dla zaawansowanych grafików 3D bo dopiero zacząłem robić BLENDERZE modele http://img91.imageshack.us/img91/5883/27208020.png
Ostatnio edytowany przez GGG (2010-05-12 16:24:55)
podałbyś jakieś zdjęcie albo coś bo jak ludzie mają ci niby pomóc???????????
Już, a sorry że nie dałem bo zapomniałem
Jeżeli jesteś praworęczny to prawą jeżeli jasteś leworczny to lewą p****j się z całej siły w głowę . A tak na poważnie to wystarczy w głupiego YT wpisać "Creating Sword in Blender " i masz wszystko jak na dłoni .
Admin
Posty o Wingsie usuwam. Kolega chce robić w blenderze to niech robi. I macie mu właśnie z blenderem pomóc.
@up
Kelten ma dobrą radę. Wpisać w google albo yt "how to create sword in blender" albo "creating sword in blender" i już.
A nie lepiej posiedzieć w tym trochę i się nauczyć myślenia 3D? Za każdym razem jak będziesz coś modelować, to na ten konkretny obiekt będziesz szukać tutoriala?
Admin
Najlepiej to zobaczyć na 2-4 tutoriale i zacząć samemu robić. Przy okazji nabierzesz doświadczenia.
WIem jak się zaczyna, ale nie wiem jak zrobić ostrze.
To próbuj! Próbuj, próbuj i jeszcze raz próbuj! Tylko w ten sposób coś osiągniesz ;)
kurde powiem ci jak: zrób najpierw sześcian, potem go wydłuż do długości ostrza, zaznacz za dwa boki po bokach, i weź skaluj tam do osi Y chyba