Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Czy wiesz że nasza modyfikacja prawdopodobnie będzie oferować jazdę wierzchowcami?
Które z tych zwierząt nadają się na wierzchowce do modyfikacji?
Może jakieś inne propozycje?
Edit: Jak zaznaczacie 'Inne', to piszcie jakie...
koń,troll(wyobraźcie to sobie jakby było zajeb*ście:D, jak tarzan xD),ogar, jakby powiększyć dzika to czemu nie .
Cieniostwór, ogar, dzik, wilk, warg.
Koń nie, bo jest to zbyt pospolite i nie w stylu Gothica.
I chcę zobaczyć orków na przerośniętych wargach!
Ostatnio edytowany przez krupam (2010-05-31 16:23:56)
to wtedy wyjdzie ten taki owaki ork szaman z warcrafta
ps: Pracuje nad jeźdźcem trolla xD prace idą bdb, i może nawet dzisiaj skończę
Ostatnio edytowany przez Sahari16 (2010-05-30 09:18:29)
Trolle owszem, ale tylko młode, trochę mniejsze od zwykłych ;)
młode dla małych dzieci Prawdziwy mężczyzna(jupi dobrze napisałem xD) poradzi sobie nawet z czarnym trollem
krupam napisał:
I chcę zobaczyć orków na przerośniętych wargach!
Za dużo Lord of the rings
ja dałem wszystkie na dziku też się da popylać a i vay zrób coś takiego że zwierzę na którym będziemy jeździć będzie się męczyło i jak dojdzie do 0 to zrzuca nas i musimy znaleźć innego jak chcesz możesz stuningować mój pomysł
Poziom : 5
Inne to mogą być np.Lew
albo na Demonicznej pumie. będzie to najszybsze zwierze z nam dostępnych . bo mogłoby być tak że zwierzęta dzielą się na: Silne oraz szybkie. Silne są dobre w walce ale są powolne, a szybkie na odwrót(ale puma też będzie całkiem niezła w walce
)
Zrobiłem jeźdźca trolla, będzie to jeden z trudniejszych przeciwników w grze ;]
A co powiecie na jazde na smoczym zębaczu
Ostatnio edytowany przez kamilas86 (2010-06-01 13:28:10)
Ooo! Jaki zarombisty pomysł mi się podsunął np jak mamy kupionego smoczego zębacza już oswojonego to spokojnie będzie można na niego wsiąść ale jak już jest dziki to będziemy musieli go zmęczyć żeby go dosiąść bo to trochę by było nie realistyczne no np idzie bezio patrzy o zębacz! i od razu go dosiada nie?