Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Witam. Mam ma³y problem. Chcia³bym dodaæ tarcze do Gothic 2NK, ale nie mam skryptu bo nie wiem jak powinien wygl±daæ taki skrypt (MDS i model mam). Chodzi o skrypt przy dziêki któremu bêdê móg³ wyci±gaæ i parowaæ ciosy. Znalaz³em na themodders.org skrypt, który ma b³êdy i nie dzia³a nawet w G1 (oto link: http://themodders.org/index.php?showtop … entry94735 (Trzeba wybraæ siódmy post)). Czekam na odpowied¼
Do admina który mi napisa³: "Kasuje jednego posta.. Nie pisz post pod postem i tego samego! Inaczej warn.
I trochê nie przyjemnie kra¶æ komu¶ MDS'a z kogo¶ moda, masz na to pozwolenie?
Gdybym by³ Autorem moda, dawno by cie ju¿ nie by³o."
Je¶li chodzi o te dwa posty to siê co¶ w necie sta³o i wys³a³o drugi raz zamiast go edytowaæ, a tego MDSa to bra³em dla siebie do testów. Chcia³em zrobiæ w³asnego ale nie potrawie i siê próbuje nauczyæ.
Go¶æ
Skrypty Gww s± specjalnie prze zemnie blokowane by kradzie¿y nikt nie dokona³ ale widzê ¿e animacje i skrypty mds musicie pokra¶æ by poczuæ sie lepszymi. mo¿e wypada³o by pamiêtaæ ze ja na zabawê z tym modem po¶wiêcam 5 lat a wy?....
Xardas17
Jestem tak naprawdê zielony i siê uczê, a do nauki potrzebne s± przyk³ady. Próbujê zrobiæ w³asne animacje ale nie znam siê zbyt dobrze na 3DS maxie i szukam w necie ró¿nych tutoriali by siê nauczyæ. Umiem tylko robiæ modele 3D w wings3D i przerabiaæ skrypty broni, zbroi i NPC i dodawaæ itemy w spacerze. Zaj±³em siê modingiem od 2tygodni. MDSa mogê sam zrobiæ, ale skryptu tarczy, albo duali sam nie dam rady zrobiæ wiêc chcia³em zobaczyæ przyk³adowy. MDSa wzi±³em po to ¿eby przetestowaæ tarcze któr± zrobi³em(mo¿e da siê to zrobiæ bez MDSa, ale nie wiem o tym bo nic nie znalaz³em, a gothic 2 nk nie zbyt dobrze mi chodzi z G2MDK bo s³aby sprzêt - procesor 1.24GHz:P i trochê virków).
@Mare_ Nie chcê za bardzo naje¿d¿aæ na nowych, ale to, co zrobi³e¶ by³o chamskie, post usuwam i mam nadziejê, ¿e to siê nie powtórzy... Tarcze i duale to w 75% mds, wiêc ukrad³e¶ praktycznie wszystko je¶li o te duale chodzi...
Admin
Mare_ napisał:
Xardas17
Jestem tak naprawdê zielony i siê uczê, a do nauki potrzebne s± przyk³ady.
To przynajmniej nie kradnij czyjej¶ pracy. S± tutoriale, i to s± w³a¶nie przyk³ady na których powiniene¶ siê uczyæ. Je¶li jeste¶ zielony a chcesz zrobiæ duale - zapomnij o tym. To przyjdzie z czasem gdy staniesz siê po prostu lepszy w moddingu.
Go¶æ
Mare_ napisał:
Xardas17
Jestem tak naprawdê zielony i siê uczê, a do nauki potrzebne s± przyk³ady. Próbujê zrobiæ w³asne animacje ale nie znam siê zbyt dobrze na 3DS maxie i szukam w necie ró¿nych tutoriali by siê nauczyæ. Umiem tylko robiæ modele 3D w wings3D i przerabiaæ skrypty broni, zbroi i NPC i dodawaæ itemy w spacerze. Zaj±³em siê modingiem od 2tygodni. MDSa mogê sam zrobiæ, ale skryptu tarczy, albo duali sam nie dam rady zrobiæ wiêc chcia³em zobaczyæ przyk³adowy. MDSa wzi±³em po to ¿eby przetestowaæ tarcze któr± zrobi³em(mo¿e da siê to zrobiæ bez MDSa, ale nie wiem o tym bo nic nie znalaz³em, a gothic 2 nk nie zbyt dobrze mi chodzi z G2MDK bo s³aby sprzêt - procesor 1.24GHz:P i trochê virków).
Wiesz co ja na to? Gówno mnie to obchodzi na ja by to opanowaæ po¶wieci³em rok prac a ty tak poprostu wypakujesz i dawaj.
Co do Administracji tej strony dobrze ¿e mo¿na pisaæ bez zak³adania konta to spory plus.
soAP - Dziêkujemy ; ).
Szuka³em, szuka³em i w koñcu znalaz³em tutorial mówi±cy jak zrobiæ animacje. Wcze¶niej gdy szuka³em musia³ chyba byæ w wynikach wyszukiwania, ale go przeoczy³em. Nie wiedzia³em ¿e wypakowywanie modów jest z³e. Je¶li kto¶ szuka totorialu na ten temat to podaje link: http://www.youtube.com/watch?v=-q4TExpx … re=related
A wszyscy Cie spier...... za to i¿ zajoma³es Xardasowi mds'y. Fakt i¿ to g³upie, ale wystarczy³o przeprosic. A tuaj prawie wszyscy Cie zjechali... No có¿.....
@Mikser Jak Ci rodzice mówi±, ¿eby¶ nie dostawa³ wiêcej uwag, bo to jest z³e, to czy to jest naje¿d¿anie?
Go¶æ
mikser60 napisał:
A wszyscy Cie spier...... za to i¿ zajoma³es Xardasowi mds'y. Fakt i¿ to g³upie, ale wystarczy³o przeprosic. A tuaj prawie wszyscy Cie zjechali... No có¿.....
A kradzie¿ jest twoim zdaniem chwalebna.
Przynajmniej jakby zapyta³ to mo¿e bym mu powiedzia³ co¶.
Ale kradzie¿ i publikacja tego bez mojej zgody to ju¿ szczyt.