Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Siema! Więc tak się nudzę i tak sobie wstawie modelik, nie wstawiam go w dział z tymi innymi grafikami bo tam syf i hańba
będą updejty nie panikować ale oceny już możecie wystawiać
mówić co źle chamy! xD
Co do wieży to już takom widziałem a jeśli chodzi o mur obrony to nie zrobiłeś wejścia co npc ma do niego wlatywać ( prosze nie brać tego postu na serio ponieważ jest on pisany dla jaj )
Ostatnio edytowany przez kulpis4 (2010-07-13 14:25:47)
Chyba wieży. Oj kulpis źle u ciebie z ortografią..
I co do modeli hm... Mi się wydaje, że takie wieże już gdzieś widziałem... nie jestem pewien, czy nie w G1 na zamku w Starym Obozie.. Taak.. Chyba tam.
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-07-13 05:00:38)
nom wzorowałes sie na wieży z g1
Wieża prosta i ładna, ale nie ma w niej nic specjalnego i nadzwyczajnego. Podoba mi się textura cegieł, czego nie mogę już powiedzieć o tych podtrzymujących dach belkach. I na drugim renderze na obrzeżach widać, że textura tego pionowego paska nie ma w niektórych miejscach wyraźnego przejścia w kamień.
Ciacho, powiem tak - nie jest źle, ale potrafisz lepiej.
Więc - wzorowałem się na wieży w herosach 5 w czasie ataku na zamek z aniołami (przystań się zwie) ale czy to można było nazwać wzorowaniem się - spojrzeć raz i robić po swojemu?
Mury nie do zdobycia. nie ma Bramy xD
Jestem Dysortografem nawet dyslektykiem ale się poprawiam (powoli) jak byście zobaczyli to co pisałem kilka lat temu to byście padli ze śmiechu od moich wyrazów ( Nie tyczy się to maniaków poprawnej pisowni oni by pewnie dostali szoku albo stracili przytomność)
prawy na obrazek - pokaż obrazek (1920x1080)
macie tą swoją bramę
Ostatnio edytowany przez ciacho (2010-07-14 13:24:40)
łooo zajebiaszcze xD