Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Yo.
Chcia³bym siê Was zapytaæ, czemu Spacer niekiedy PRZESTAJE zapisywaæ. Ja od oko³o pó³ roku nie umiem zapisywaæ w Spacer 2 i Spacer 2.6.1 PL, nie wiem czemu.
Pomo¿e kto¶?
Spróbuj wy³±czyæ komunikator, przegl±darkê i inne programy, a jak to nie zadzia³a, to ju¿ nie wiem.
Ju¿ tak robi³em i dalej nic siê nie dzieje ;/
Smutny jestem
Jaki system operacyjny i lokalizacja Gothic?
Poziom : 7
hmm...a co takiego zapisujesz? Je¶li próbujesz zapisaæ NewWorld i ci nie wychodzi to zrób tak :
1.Wchodzisz w GothicGame.
2.Szukasz "World=NewWorld\NewWorld.zen"
3.Zmieniasz to na "World=NewWorld\NazwaInnegoZena.zen"
4.W³±czasz spacera i Edytujesz newworld.zen
5.Zapisujesz to.Wy³±czasz spacera i znowy w³±czasz i znowu wczytujesz i zobacz czy s± zmiany.Je¶li s± to wejd¼ w GothicGame.
6. Zamieniasz "World=NewWorld\NazwaInnegoZena.zen" na "World=NewWorld\NewWorld.zen".
Mi to pomaga.Je¶li tobie pomaga to polecam wprowadzanie du¿ych zmian acz ten zabieg trwa do¶æ d³ugo.
Opcja druga :
Zapisuj ¶wiat na pulpit pod inna nazwa.Potem zmieñ nazwe na NewWorld i podmieñ.
a ja mam problem z skompilowaniem skryptów. raz czeka³em 2 godziny i mi siê skompilowa³o ale dialogi wraz nie dzia³a³y
Poziom : 7
Sahari16 napisał:
a ja mam problem z skompilowaniem skryptów. raz czeka³em 2 godziny i mi siê skompilowa³o ale dialogi wraz nie dzia³a³y
mo¿e zrobi³e¶ co¶ nie tak w dialogach? je¶li zrobi³e¶ b³±d w czym¶ to ich kompilowaæ nie bêdzie.B³±d ten nie jest jaki¶ wa¿ny ale mo¿liwe ¿e co¶ przestawi³e¶ albo co¶
Ja chcê tylko Górnicz± Dolinê i wcale mi nie zapisuje, nawet jak dam tam np. Sztylet.
A co do mojego systemu to Windows XP Home 2.5 GP Ram.
s±dze ¿e zrobi³em wszystko dobrze. nie by³o b³êdu w Gothicstarterze
A gdzie masz zainstalowanego Gothica je¶li w program files to we¼ zainstaluj bezpo¶rednio na dysku.
mam zainstalowane na D
No, a ja mam na D:\Program Files\GryBajki (bo bajki te¿ tam kiedy¶ mia³em ;D)\Gothic 2 i mi dzia³a³, a¿ nie pierdziel³o mi co¶ z postaci± - musia³em odinstalowaæ Gothic (NK) i zainstalowa³em go tam gdzie by³, skrypty (moje) "nad klei³em" do Gothic Spacer dzia³a³. Potem za jakie¶ chyba 2 tygodnie Spacer nie chcia³ zapisywaæ i od tego czasu jestem smutny, bo Spacer mi nie zapisuje.
Ostatnio edytowany przez Marian07 (2010-08-09 06:01:31)
Sahari to w koñcu który za³o¿y³ temat... Spróbuj przekopiowaæ |przeinstalowaæ konkretnie na D czyli np D:\Gothic 2
¯e ja mam Gothic odinstalowaæ i zainstalowaæ jeszcze raz na D:\Gothic?
tak albo przekopiowaæ