Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Obecnie dodaję różne funkcje do menu, można np. włączyć lub wyłączyć ślady pozostawiane przez broń, edytować wygląd okna ekwipunku, zmienić klawisz dla mikstur leczenia lub many (można mieć tylko jeden typ mikstur pod klawiszem szybkiego użycia, drugi klawisz uaktywnia sprint i jego też można przypisać w menu).
Dodane jest także kilka opcji graficznych do wyboru, niedługo zajmę się przebudową okna statystyk i dziennika.
Edit:Co do mikstur leczniczych, to w modzie ich użycie klawiszem szybkiego dostępu nie będzie trwało ułamka sekundy, postać normalnie wykona animacje picia ;)
To to będą Piaski Tandoru czy Śniegi Nordmaru, bo już się pogubiłem...
To będzie po po prostu mod nazwa nie ważna.
Admin
kilop206 napisał:
Muahah, rozwaliłeś mnie tym. Nazwa to podstawa marketingu. Grałbyś w moda o nazwie "Ten mod jest zajebisty i chuj i grać w niego, kurwa!" ?
a skąd to wiesz? przecież vay nie dał żadnego screena -.-
Ostatnio edytowany przez Sahari16 (2010-06-05 17:58:40)
kamilas86 napisał:
kilop206 napisał:
Muahah, rozwaliłeś mnie tym. Nazwa to podstawa marketingu. Grałbyś w moda o nazwie "Ten mod jest zajebisty i chuj i grać w niego, kurwa!" ?
Jakiego kurwa marketingu, o czym Ty pierdolisz?
Admin
Vayurax napisał:
kamilas86 napisał:
kilop206 napisał:
Jakiego kurwa marketingu, o czym Ty pierdolisz?
Nie pierdole o żadnej kasie, chodzi mi tutaj o zdobycie popularności moda. Nie umiałem po prostu się wysłowić . Vay, grałbyś w moda o nazwie "Zajebisty mod"? Bo ja nie. Tak więc nie zgadzam się, że do moda nie jest potrzebna nazwa.
ja mam taką małą uwagę lepiej nie róbcie menu jak w Czasie Zapłaty z papieru tylko jakieś inne bo was wybluzgają od podrabiaczy itp.
Dał bym wam po warnie za przeklinanie, ale nie mam takiego dostępu.Niech lepiej to zostanie co Vayurax zrobił i zacznijmy dalej robić co robimy.
@Gamer Jasne, Czas Zapłaty wymyślił papier ;P
Ja od dawien dawna korzystam z tej tekstury, i plany na takie menu miałem zanim kolesie z CZ pokazali ten filmik.
Admin
GGG napisał:
Dał bym wam po warnie za przeklinanie
Za późno, w regulaminie usunąłem wpis o zakazie przeklinania ;>
W jakim tempie waszym zdaniem powinny rosnąć umiejętności walki?
Chodzi o tak zwane 'skillowanie', czyli zdobywanie umiejętności przez trening w praktyce, czyli przez walkę.
Czy nie mielibyście nic przeciwko takiemu 'skillowaniu', a po osiągnięciu progu procentowego nauczenia się kolejnego poziomu umiejętności bojowej u nauczyciela?