Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Autor: WonderiuS
Opis modyfikacji: nie jest to modyfikacja aczkolwiek patch zmieniaj±cy wygl±d Bezimiennego. Teraz Bezimienny bêdzie ³adniej wygl±da³ w przepasce nowicjusza czy lekkiej zbroi stra¿nika. Screenów nie dam, bo zobaczycie nowy wygl±d Bezimiennego graj±c w tego mini-moda.
Opis instalacji:
Po prostu wystarczy podmieniæ plik PC_HERO w Gothic/Work/Data/Scripts/Content/Story/NPC na ten pobrany.
Pó¼niej wystarczy tylko odpaliæ Gothic Starterem MOD Gothic.ini i mini-mod bêdzie dzia³a³.
Link: Textures Hero Mod
Mod do GI.
Screen:
By¶ pokaza³ wiêcej screenów
Admin
Chwila. Dla mnie to jest zwyk³e podmienienie tekstur, to tyle? 1/5
PS. Napisa³e¶, ¿e screenów nie dasz, a jednak da³e¶. ; )
Poziom : 7
1/5 kamilas ma racje
okej chcesz abym podmieni³ texture w gothicu sam ? okej tylko nie wiem kiedy bêde mog³ bo gadam przez brata kompa a durgi jest nieczynny...
Nawet mogê daæ instrukcje na forum jak siê zamienia pancerze na te zrobione przez siebie
Ostatnio edytowany przez bzibzi00 (2010-01-24 19:24:03)
Instrukcjê? A nie czasem tutorial? A mo¿e zaprezentuj co¶ innego ni¿ podmianê tekstur? Chodzi ci o podmianê tekstur pancerzy w Gomanie? Heh.. mam to w jednym paluszku. Mo¿e napiszê o tym tutek.
$Martin napisał:
Instrukcjê? A nie czasem tutorial? A mo¿e zaprezentuj co¶ innego ni¿ podmianê tekstur? Chodzi ci o podmianê tekstur pancerzy w Gomanie? Heh.. mam to w jednym paluszku. Mo¿e napiszê o tym tutek.
Ja mia³em napisaæ tutek to jest kradzie¿ ! A o 2 takich samych pancerzach i o innej teksturze ju¿ kto¶ inny zrobi³ ! grrrr ! A w jednym z tematów ¿ali³em siê ¿e nie umiem zrobiæ w³asnej nowej broni ani pancerza ! Grrrrr!
Admin
Zamkn±æ do cholery mordy ciule zasrane. Na milionach for o moddingu gothica s± w³a¶nie tutoriale jak zamieniæ teskturê w gomanie itp. wiêc ciê nie rozumiem bzibzi. I co, TO JEST KRADZIE¯?!
No ale je¿eli ka¿dy to umie no to co chyba nic tylko inaczej wygl±da Martin na nastêpny ras wiêcej po zmieniaj ja cie lubiê i nie bêdê ciê obra¿a³ za to na razie nie wstawiê oceny.
Jaka kradzie¿? Je¿eli kto¶ te¿ zrobi podobnego moda to nie jest to kradzie¿. Akurat uczy³em siê podmieniaæ teksturki no i na kilku forach inni fani Gothic'a mówili ¿e fajnie by by³o jak by Bezimienny inaczej wygl±da³ bez tych ³ach, no wiêc pomy¶la³em ¿e zrobiê takiego mini-moda.
Ja uwa¿am, i¿ mod jest przydatny, przecie¿ nie ka¿dy moduje Gothic'a.
Temat zamykam...