Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Autor: WonderiuS
Opis modyfikacji: nie jest to modyfikacja aczkolwiek patch zmieniający wygląd Bezimiennego. Teraz Bezimienny będzie ładniej wyglądał w przepasce nowicjusza czy lekkiej zbroi strażnika. Screenów nie dam, bo zobaczycie nowy wygląd Bezimiennego grając w tego mini-moda.
Opis instalacji:
Po prostu wystarczy podmienić plik PC_HERO w Gothic/Work/Data/Scripts/Content/Story/NPC na ten pobrany.
Później wystarczy tylko odpalić Gothic Starterem MOD Gothic.ini i mini-mod będzie działał.
Link: Textures Hero Mod
Mod do GI.
Screen:
Byś pokazał więcej screenów
Admin
Chwila. Dla mnie to jest zwykłe podmienienie tekstur, to tyle? 1/5
PS. Napisałeś, że screenów nie dasz, a jednak dałeś. ; )
Poziom : 7
1/5 kamilas ma racje
okej chcesz abym podmienił texture w gothicu sam ? okej tylko nie wiem kiedy będe mogł bo gadam przez brata kompa a durgi jest nieczynny...
Nawet mogę dać instrukcje na forum jak się zamienia pancerze na te zrobione przez siebie
Ostatnio edytowany przez bzibzi00 (2010-01-24 19:24:03)
$Martin napisał:
Instrukcję? A nie czasem tutorial? A może zaprezentuj coś innego niż podmianę tekstur? Chodzi ci o podmianę tekstur pancerzy w Gomanie? Heh.. mam to w jednym paluszku. Może napiszę o tym tutek.
Ja miałem napisać tutek to jest kradzież ! A o 2 takich samych pancerzach i o innej teksturze już ktoś inny zrobił ! grrrr ! A w jednym z tematów żaliłem się że nie umiem zrobić własnej nowej broni ani pancerza ! Grrrrr!
Admin
Zamknąć do cholery mordy ciule zasrane. Na milionach for o moddingu gothica są właśnie tutoriale jak zamienić teskturę w gomanie itp. więc cię nie rozumiem bzibzi. I co, TO JEST KRADZIEŻ?!
No ale jeżeli każdy to umie no to co chyba nic tylko inaczej wygląda Martin na następny ras więcej po zmieniaj ja cie lubię i nie będę cię obrażał za to na razie nie wstawię oceny.
Jaka kradzież? Jeżeli ktoś też zrobi podobnego moda to nie jest to kradzież. Akurat uczyłem się podmieniać teksturki no i na kilku forach inni fani Gothic'a mówili że fajnie by było jak by Bezimienny inaczej wyglądał bez tych łach, no więc pomyślałem że zrobię takiego mini-moda.
Ja uważam, iż mod jest przydatny, przecież nie każdy moduje Gothic'a.
Temat zamykam...