Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
chcia³bym wam zaprezentowaæ rzecz wyci±gniet± z gry dawn of war(musia³em teksture nak³adaæ od nowa tylko xD) :
[
jest ona w formacie 3ds a moim marzeniem jest uj¿eæ j± w gothicu. ale niestety co¶ mi siê zwali³o z Ascem i nie moge jej zapisaæ. chcia³bym was poprosiæ o przerobienie mi tej zbroi na .asc czyli na³o¿enie jej na szkielet npc z gothica. bardzo prosze i pozdrawiam.
Sahari16
ps:link do pobrania modelu: http://www.sendspace.pl/file/7530a4360cbe60abd5fff20
Ostatnio edytowany przez Sahari16 (2010-03-28 05:09:32)
Tak bo chcia³bym dowiedzieæ siê te¿ i to bardzo. Bym ci pomóg³, ale wiesz mi gothic pad³ przez FH
no wiecie. trochê w maxie trochê w wingsie, z przewag± w wingsie. i bardzo chcia³bym ¿eby ta zbroja by³a w gothicu:)
Wymodelowa³e¶ zbrojê, fajnie, ³adnie ona wygl±da, tylko jak Ty j± chcesz do szkieletu ludzia podpi±æ?
Mo¿na zrobiæ nowego potworka, ale to jest trochê roboty przy humanoidach.
czyli ¿e sie nie da?? dlaczego sie nie da. nie da³o by sie zbroi zrobiæ?(bêde p³aka³)
nie nie moge bo co¶ mi siê zjeba³o i poza tym mam 3ds maxa. to nie jest takie ³atwe jakie sie wydaje. jak sie na tym znasz to powiedz mi jak to zrobiæ?
Wszystko siê da
Vay mi powiedzia³ ¿e sie da to zrobiæ i ¿e mi to zrobi trzymam za niego kciuki albo moja praca pujdzie na marne(ponad 2 tygodnie roboty)
o to cholernie d³ugo a te¿ bym siê ucieszy³ jak bym j± w gothicku dobrze by by³o te¿ ¿eby by³ tan he³m Space Marines
sie zrobi te¿ he³m pracuje sie nad nim
Admin
Ludzie, do jasnej cholery, ten w±tek jest po to aby pomóc naszemu koledze, a nie pisaæ "lol ale zaijebjiztee kórfa hehe" =.=
ty chyba nic siê nie stanie jak walne komplement cz³owiekowi i dowiem siê czy bêdzie co¶ jeszcze do tego robi³.
A tak wogule to mo¿na zrobiæ wszystkie rasy z warhammera w Gothicu mo¿na zrobiæ te¿ Chaos Marines , Nekronów Eldary orki itp. to by by³o fajnie
a wiesz ¿e planuje takiego moda do gothica? xDDDD przewidywane s±: nowe orki, Avatar Khaina eldarów, kosmiczni Marines, Necroni+strzelaj±cy monolit xD+wszystkie budynki necronów xD i mo¿e jeszcze chaos ale to kupe roboty.
Tesz siê kiedy¶ zastanawia³em nad zrobieniem takiego Na obecn± chwile zastanawiam nad zrobieniem moda "Gothic warcraft" ale mam zas³anego kompa do modowania ale nied³ugo chyba se kupie nowy.