Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
chciałbym wam zaprezentować rzecz wyciągnietą z gry dawn of war(musiałem teksture nakładać od nowa tylko xD) :
[
jest ona w formacie 3ds a moim marzeniem jest ujżeć ją w gothicu. ale niestety coś mi się zwaliło z Ascem i nie moge jej zapisać. chciałbym was poprosić o przerobienie mi tej zbroi na .asc czyli nałożenie jej na szkielet npc z gothica. bardzo prosze i pozdrawiam.
Sahari16
ps:link do pobrania modelu: http://www.sendspace.pl/file/7530a4360cbe60abd5fff20
Ostatnio edytowany przez Sahari16 (2010-03-28 05:09:32)
Tak bo chciałbym dowiedzieć się też i to bardzo. Bym ci pomógł, ale wiesz mi gothic padł przez FH
no wiecie. trochę w maxie trochę w wingsie, z przewagą w wingsie. i bardzo chciałbym żeby ta zbroja była w gothicu:)
Wymodelowałeś zbroję, fajnie, ładnie ona wygląda, tylko jak Ty ją chcesz do szkieletu ludzia podpiąć?
Można zrobić nowego potworka, ale to jest trochę roboty przy humanoidach.
czyli że sie nie da?? dlaczego sie nie da. nie dało by sie zbroi zrobić?(będe płakał)
nie nie moge bo coś mi się zjebało i poza tym mam 3ds maxa. to nie jest takie łatwe jakie sie wydaje. jak sie na tym znasz to powiedz mi jak to zrobić?
Wszystko się da
Vay mi powiedział że sie da to zrobić i że mi to zrobi trzymam za niego kciuki albo moja praca pujdzie na marne(ponad 2 tygodnie roboty)
o to cholernie długo a też bym się ucieszył jak bym ją w gothicku dobrze by było też żeby był tan hełm Space Marines
sie zrobi też hełm pracuje sie nad nim
Admin
Ludzie, do jasnej cholery, ten wątek jest po to aby pomóc naszemu koledze, a nie pisać "lol ale zaijebjiztee kórfa hehe" =.=
ty chyba nic się nie stanie jak walne komplement człowiekowi i dowiem się czy będzie coś jeszcze do tego robił.
A tak wogule to można zrobić wszystkie rasy z warhammera w Gothicu można zrobić też Chaos Marines , Nekronów Eldary orki itp. to by było fajnie
a wiesz że planuje takiego moda do gothica? xDDDD przewidywane są: nowe orki, Avatar Khaina eldarów, kosmiczni Marines, Necroni+strzelający monolit xD+wszystkie budynki necronów xD i może jeszcze chaos ale to kupe roboty.
Tesz się kiedyś zastanawiałem nad zrobieniem takiego Na obecną chwile zastanawiam nad zrobieniem moda "Gothic warcraft" ale mam zasłanego kompa do modowania ale niedługo chyba se kupie nowy.