Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Ta... ale to jakies wybrane stworki (silniejsze , wytrzymalesze - Boss'y) Tak jak w Fable mozna by bylo sie nimy chwalic zeby reputacje zwiekszyc. Moze nawet zrobic jakas Gildie £owcow itp
Ale to by ciezko zrobic ;/
Ostatnio edytowany przez Sawen (2010-07-03 16:35:39)
wystarczy skrypt który podmienia model tó¿ po zabraniu trofeów
Ta ale jak bys chcia³ jescze pokazywac te trofeum innym NPC i zeby za to dostac reputacje + exp to troche trzeba by sie bawic z dialogami
Ostatnio edytowany przez Sawen (2010-07-03 18:18:30)
Sahari16 napisał:
wystarczy skrypt który podmienia model tó¿ po zabraniu trofeów
Nie, bo to by podmieni³o model wszystkim tym potworkom.
Ta ale mozna by stworazyc nowego stwora (taki jak np "czarny wilk" w zadaniu klasztoru) i ten mogl by miec np. ogon Czarnego Wilka xD. Albo jak ten szef zebaczy tez ma pazury specjalne do questa ;]
A chociarzby mi sie tak zdaje Nie wiem nie jestem skrypterem i nie wiem jak mialo by to wygladac
Vay co¶ wymy¶li. to geniusz
Poziom : 0
Sahari16 napisał:
Taaa,geniusz chyba gjeniusz,widzia³e¶ mody inne co to mia³o byæ kilka zmian wprowadzonych po amatorsku mapy w spacerze,pancerze w gomanie,dialogi dialogmarker npc'tów w npc marker i do tego jeszcze skrypty pl i g2mdk,to s± podstawowe narzêdzia sam jednak w nich robiê,bo ja w porównaniu do Vayurax nie jestem bogiem moderatorstwa zauwa¿ ¿e On robi wszystko sam i zrobi³ najwiêcej a inne ca³e Teamy moderstorskie nie mog± takich rzecz osi±gn±æ.
A nie piszczcie ¿e Vayurax to geniusz to jest Bóg Modów,stoi obok Adanosa,Innosa i Beliara:)
soAP - Zapomnia³e¶ o mnie ;P btw. Witamy na forum
xDDDD. no powiedzmy ¿e masz racje
a mo¿e mia³o by siê w³asn± hate i tam mo¿na by nad kominkiem dawac trofea xD albo przyczepiac sobie do zbroii (je¶li siê da) i ¿eby by³y magiczne kostury z których mo¿na strzelac fajnie by by³o i ¿e ¿one mo¿na miec. Je¶li to co napisa³em wogle mo¿liwe to mam nadziejê ¿e w modzie bendzie
przyczepie sobie g³owe dzika do zbroi na miejscu kroczy xD Buehe ale bêdzie fajnie hehe xDDDDD
a mo¿e magiczne miecze strzela³y by ogniem jak by sie kombinacjê klawiszy kliknê³o ?
PS.mam pytanie czy mo¿na by by³o poprawic grafike G2NK? ¿eby by³a chociarz w po³owie podobna do G3?
Jak lubisz pokaz slajdów podczas walki, to mo¿esz ¶mia³o podmieniaæ grafikê.
Grafa w G3 jest miejscami hujowa, tzn dobre modele, ale textury miejscami przypominaj± nie-powiem-co.
Go¶æ
Vayurax napisał:
....
-Bohater bêdzie posiada³ mo¿liwo¶æ krótkiego przyspieszenia biegu, dopóki bêdziemy mieli jak±¶ wytrzyma³o¶æ, której stan widoczny jest na pasku w lewym dolnym rogu ekranu;
-W trakcie walki bêdziemy mogli poprawiæ swoje umiejêtno¶ci bojowe - co jaki¶ czas talent pos³ugiwania siê danym typem broni wzro¶nie o jeden procent, oczywi¶cie tylko podczas uderzania przeciwników;
No fajnie ¿e pomys³y u¿ywasz te samiusieñkie co ja hmm wymy¶l co¶ nowszego bo w koñcu jeste¶ "bogiem"
bartek99113 napisał:
Sahari16 napisał:
Taaa,geniusz chyba gjeniusz,widzia³e¶ mody inne co to mia³o byæ kilka zmian wprowadzonych po amatorsku mapy w spacerze,pancerze w gomanie,dialogi dialogmarker npc'tów w npc marker i do tego jeszcze skrypty pl i g2mdk,to s± podstawowe narzêdzia sam jednak w nich robiê,bo ja w porównaniu do Vayurax nie jestem bogiem moderatorstwa zauwa¿ ¿e On robi wszystko sam i zrobi³ najwiêcej a inne ca³e Teamy moderstorskie nie mog± takich rzecz osi±gn±æ.
A nie piszczcie ¿e Vayurax to geniusz to jest Bóg Modów,stoi obok Adanosa,Innosa i Beliara:)
soAP - Zapomnia³e¶ o mnie ;P btw. Witamy na forum
Ty chyba nigdy nie s³ysza³es o CZ czy GWW Chromaninie czy Legend of Ashun Tajomstvá Lesa i pozosta³ych dobrych pozycjach
Xardas wed³ug mnie Cz to dziadostwo naszpikowane twoimi nowo¶ciami ,LOA jest do¶æ dobre lecz pewnie nie wyjdzie, TL nie wiem czy poradzi sobie mark ,u mnie wy Gww i PT jeste¶cie na 1 miejscu , reszta ¶ci±ga albo im sie nie uda...
Go¶æ
Marek sobie spokojnie poradzi bo ci±gle wspó³pracuje ze mn± i TL powstan± LOA i Chromanin legend of Moria to s± dominuj±ce mody które powstaj±