Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Ta... ale to jakies wybrane stworki (silniejsze , wytrzymalesze - Boss'y) Tak jak w Fable mozna by bylo sie nimy chwalic zeby reputacje zwiekszyc. Moze nawet zrobic jakas Gildie Łowcow itp
Ale to by ciezko zrobic ;/
Ostatnio edytowany przez Sawen (2010-07-03 16:35:39)
wystarczy skrypt który podmienia model tóż po zabraniu trofeów
Ta ale jak bys chciał jescze pokazywac te trofeum innym NPC i zeby za to dostac reputacje + exp to troche trzeba by sie bawic z dialogami
Ostatnio edytowany przez Sawen (2010-07-03 18:18:30)
Sahari16 napisał:
wystarczy skrypt który podmienia model tóż po zabraniu trofeów
Nie, bo to by podmieniło model wszystkim tym potworkom.
Ta ale mozna by stworazyc nowego stwora (taki jak np "czarny wilk" w zadaniu klasztoru) i ten mogl by miec np. ogon Czarnego Wilka xD. Albo jak ten szef zebaczy tez ma pazury specjalne do questa ;]
A chociarzby mi sie tak zdaje Nie wiem nie jestem skrypterem i nie wiem jak mialo by to wygladac
Vay coś wymyśli. to geniusz
Poziom : 0
Sahari16 napisał:
Taaa,geniusz chyba gjeniusz,widziałeś mody inne co to miało być kilka zmian wprowadzonych po amatorsku mapy w spacerze,pancerze w gomanie,dialogi dialogmarker npc'tów w npc marker i do tego jeszcze skrypty pl i g2mdk,to są podstawowe narzędzia sam jednak w nich robię,bo ja w porównaniu do Vayurax nie jestem bogiem moderatorstwa zauważ że On robi wszystko sam i zrobił najwięcej a inne całe Teamy moderstorskie nie mogą takich rzecz osiągnąć.
A nie piszczcie że Vayurax to geniusz to jest Bóg Modów,stoi obok Adanosa,Innosa i Beliara:)
soAP - Zapomniałeś o mnie ;P btw. Witamy na forum
xDDDD. no powiedzmy że masz racje
a może miało by się własną hate i tam można by nad kominkiem dawac trofea xD albo przyczepiac sobie do zbroii (jeśli się da) i żeby były magiczne kostury z których można strzelac fajnie by było i że żone można miec. Jeśli to co napisałem wogle możliwe to mam nadzieję że w modzie bendzie
przyczepie sobie głowe dzika do zbroi na miejscu kroczy xD Buehe ale będzie fajnie hehe xDDDDD
Jak lubisz pokaz slajdów podczas walki, to możesz śmiało podmieniać grafikę.
Grafa w G3 jest miejscami hujowa, tzn dobre modele, ale textury miejscami przypominają nie-powiem-co.
Gość
Vayurax napisał:
....
-Bohater będzie posiadał możliwość krótkiego przyspieszenia biegu, dopóki będziemy mieli jakąś wytrzymałość, której stan widoczny jest na pasku w lewym dolnym rogu ekranu;
-W trakcie walki będziemy mogli poprawić swoje umiejętności bojowe - co jakiś czas talent posługiwania się danym typem broni wzrośnie o jeden procent, oczywiście tylko podczas uderzania przeciwników;
No fajnie że pomysły używasz te samiusieńkie co ja hmm wymyśl coś nowszego bo w końcu jesteś "bogiem"
bartek99113 napisał:
Sahari16 napisał:
Taaa,geniusz chyba gjeniusz,widziałeś mody inne co to miało być kilka zmian wprowadzonych po amatorsku mapy w spacerze,pancerze w gomanie,dialogi dialogmarker npc'tów w npc marker i do tego jeszcze skrypty pl i g2mdk,to są podstawowe narzędzia sam jednak w nich robię,bo ja w porównaniu do Vayurax nie jestem bogiem moderatorstwa zauważ że On robi wszystko sam i zrobił najwięcej a inne całe Teamy moderstorskie nie mogą takich rzecz osiągnąć.
A nie piszczcie że Vayurax to geniusz to jest Bóg Modów,stoi obok Adanosa,Innosa i Beliara:)
soAP - Zapomniałeś o mnie ;P btw. Witamy na forum
Ty chyba nigdy nie słyszałes o CZ czy GWW Chromaninie czy Legend of Ashun Tajomstvá Lesa i pozostałych dobrych pozycjach
Xardas według mnie Cz to dziadostwo naszpikowane twoimi nowościami ,LOA jest dość dobre lecz pewnie nie wyjdzie, TL nie wiem czy poradzi sobie mark ,u mnie wy Gww i PT jesteście na 1 miejscu , reszta ściąga albo im sie nie uda...
Gość
Marek sobie spokojnie poradzi bo ciągle współpracuje ze mną i TL powstaną LOA i Chromanin legend of Moria to są dominujące mody które powstają