Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
W Gothic II : Noc Kruka drabiny nie były zbyt powszechnie używane, w modyfikacji mamy zamiar wstawić ich więcej, to możecie pisać swoje pomysły na ten temat (np. gdzie dać drabiny w Khorinis).
HMM DRABINY ?? w nowym świecie na tej wieży piratów i w kopalni kruka w tej wielkiej jaksini co garaz idzie tam jak te pełzacze wytempimy tam tad tymi samorodkami złota ;P
bzibzi00 napisał:
HMM DRABINY ?? w nowym świecie na tej wieży piratów i w kopalni kruka w tej wielkiej jaksini co garaz idzie tam jak te pełzacze wytempimy tam tad tymi samorodkami złota ;P
Napisałem że jest ich mało a nie że nie ma, wiem gdzie są bo mam to w spacerze napisane przecież, chodzi o to że będzie ich pełno w Khorinis itd.
Poziom : 18
wiesz ja je znalazłem bez szukanai w spacerze xd
Wiesz, ja w Gothic'u znalazłem ale nie wszystkie, piszę tylko że kto potrafi posługiwać się spacerem to wie że są drabiny ;)
Poziom : 6
W khorinis to może na te blanki nad wejściami do miasta. A w jarkendarze do tych niedostępnych samorodków.
hhhhhhyyyyy Drabina można by dać tam w Górniczej dolinie w takim przejściu, gdzie kiedyś stał Orry G1, A tak obiegając od tematu można by dać w khorinis taką dźwignie, która zamyka khorinis (nie chodzi mi o kraty, tylko to po czym wchodzimy do miasta nie pamiętam jak to się nazywa to nad fosą.)
Czemu tekstura murów na tym screenie jest "w bok"?.
Vayurax>Ponieważ bo tak byłem zmuszony i nie chciało mi się podmieniać bo się ponieważ dlatego że spieszyłem strazsznie (naprawdę megaśnie) a potem nie poprawiałem bo i tak robię nowy model (tzn. na bazie tego ale dodaję dużo nowego).
Admin
Na mury miasta Khorinis powinny być drabiny.
Fajnie by było, gdybyś zrobił nowy rodzaj drabin, tzn. z nową teksturą i może nawet z nowym modelem, żeby była jakaś "różnorodność" w grze.
krupam napisał:
Fajnie by było, gdybyś zrobił nowy rodzaj drabin, tzn. z nową teksturą i może nawet z nowym modelem, żeby była jakaś "różnorodność" w grze.
np. porośnięte bluszczem
Ja bym postawił drabine w obozie piratów tam gdzie wierza