Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
elo nie wiem gdzie dać ten wątek więc piszę tutaj otóż ja wszyscy wiemy niektórzy w gothicu 2 walczą jako wojownik np taki strażnik miejski a paladyn jako mistrz i tu nasuwa się problem nie wiem co mi się stało ale wszyscy strażnicy miejscy walczą jako zielony a w statach ma wojownika tak samo nasz nieustraszony greg co jest mistrzem walczy jak baba czyli zielony nie wiem czy to przez to ż teksturę szaty maga ognia (ciężkiej) z G1 dałem jako poszukiwacza zrobiłem nowy całkiem pancerz G2 czy to być może jest przez to ?? pls odpiszcie jeszcze dzisiaj
To nie przez to. W oryginalnym Gothic 2 NK też to jest. W Dwójce bez dodatku również. Może zostało to naprawione w pathu do G2 NK - można znaleźć tutaj: www.poziomkaz.pl
Ostatnio edytowany przez Marvin18 (2009-11-11 17:32:59)
Mi też tak się zdarzało. Raz włączyłem grę, potem zapisałem i wyłączyłem, i znowu włączyłem i wczytałem i tak było. Potem jeszcze raz tak zrobiłem i już tak nie było. Ewentualnie to reinstal Gothica może pomoże.
Admin
Problem gothica. Wystarczy zmienić fighttactic (czy coś takiego) w edit focus na jakiś numerek odpowiadający za daną umiejętność walki.
Admin
No co. Jak dla filmów to warto, bo na szybko to wiesz co można zrobić (gów...).