Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
O to wywiad który Psimgoth przeprowadził z Vayurax'em. Zapraszam do czytania!
Psimgoth:
Witam. Czy może pan coś powiedzieć na temat modyfikacji Piaski Tandoru? Kiedy wyjdzie?
Vayurax:
Hmm.. może mniej oficjalnie, w końcu mam 15 lat. Mam nadzieje wydać moda koło czerwca.
Psimgoth:
Może jeszcze pan powiedzieć, co tam naprawdę będzie się działo ? Na czym będzie polegał ten mod, o co tam chodzi...
Vayurax:
A więc tak, najpierw trafiamy do koloni karnej. Naszym głównym celem jest zemsta na Angusie. Angus to pirat z naszej byłej załogi.
Zdradza nas, i sprzedaje sędziemu z Khorinis. W związku z tym jesteśmy też wplątani w spisek polityczny
Psimgoth:
Już zaczynam się niecierpliwić, by zacząć grać w tego moda. Taki młody wiek a ile potrafi zdziałać.
A czy pan powie jeszcze czy będą miecze oburęczne czyli duale.
Vayurax:
Tak, prace nad walką dwoma mieczami są już na etapie poprawek.
Psimgoth:
Czy pomagał panu ktoś w pracy nad modem?
Vayurax:
Z początku pracowałem sam, teraz pomaga mi moja ekipa, którą pozdrawiam.
Psimgoth:
A czy będą takie tarcze jak tarcza paladyna?
Vayurax:
Tak, będzie nawet tarcza ognia.
Psimgoth:
Widziałem też zbroje paladyna podobną do tej z Gothica 3. Czy w Piaskach będzie taka zbroja ?
Vayurax:
Zbroja z filmu jest dziełem Marvina18, znanego tez pod nickiem PanConan. Znajdzie się ona w modyfikacji.
Mamy także rozpracowany system wierzchowców, więc zaimplementujemy do moda konie.
Psimgoth:
Właśnie chciałem oto pana zapytać, lecz czy będą sarny, byki, krowy?
Vayurax:
Planujemy dodać wiele nowych zwierząt i potworów, lecz jakie ostatecznie znajda się w modzie zobaczymy.
Psimgoth:
A czy będą smoki ?
Vayurax:
Tak, nie chce, aby wątek smoków był banalny, więc czytam ostatnio wiele książek na ich temat.
Psimgoth:
No dobrze... Mam jeszcze takie pytanie. Jakie będą gildie ?
Vayurax:
Beda gildie z Gothic I, Paladyni, Obywatele, Koczownicy, Rebelianci, Gwardia Tandoru....
Psimgoth:
A czy będzie można mieć jakiś dom? Czy będzie można takowy kupić ?
Vayurax:
Tak, bedzie kilka skromnych i funkcjonalnych domostw do kupienia.
Psimgoth:
A czy będą hełmy ?
Vayurax:
Będzie można nosić hełmy.
Psimgoth:
Dobrze, dziękuje za wywiad.
Już nie mogę się doczekać moda.
Vayurax:
Pracujemy nad trailerem, więc jakiś obraz modyfikacji będzie można zobaczyć już wkrótce.
Psimgoth:
Życzę ci powodzenia w dalszych pracach.
Vayurax:
Ja także.
Dodam jeszcze coś od siebie, dobrze?
Chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy doceniają moda.
Psimgoth:
Ja również.
Witam . czy może pan coś powiedzieć na temat modu
Ten pan mnie rozwalił Ale tak na serio nie "modu" tylko modyfikacji jak chciałes juz byc taki poprawny.
Admin
wywiad nie wywjat.
A Vay za szybko jednak pisze, bo wyprzedza tego Psimgotha czy jak mu tam.
Raczej za wolno, ale to z powodu tej klawiatury i wolnego neta na fonie.
XD okej ale szkoda że ja nie jestem w ekipie ale co ja bede gadał w końcu umiem jedynie robić z gomanem zrobić 2 pancerze o różnych texturach i wstawić jakiegoś gościa do gry...
Gość
To nie użalaj się nad sobą, tylko ćwicz! Wejdź na tM i poczytaj tutoriale, porób parę rzeczy i git majonez.
Admin
Nie na TM, zostań zaawansowanym grafikiem, ściągnij fotoszopa i popatrz na różne tutoriale jak wykonywać herby itp. \m/
Gość
Tak w ogóle to po co my o tym piszemy w tym temacie?