Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Czy wiesz że w Piaskach Tandoru można nauczyć się regeneracji zdrowia lub many?
Siema! Mam pomysł który zrewolicjonizuje czy jakoś tak zasady bitew! a więc ktośtam ogłasza bitwe ci co chcą to robią jakiśtam model i wysyłają render do kogośtam kto ogłosił bitwe lecz nie daje postu do bitwy potem po terminie ktośtam kto ogłosił bitwę wsadza te rendery ale je nie podpisuje czyje to tylko pisze 1,2,3,4
to by dało większą sprawiedliwość i nie było by na zasadzie - ciebie lubie to ci dam (bo ja bym nigdy nie wygrał xD)
Nie, ja już na tym forum nic nie chcę zmieniać i żadnych zasad chyba że dodadzą nowy regulamin i się zmienią zasady bitwy to już mój problem
hmm pomysł skomplikowany ale zgadzam sie to uczciwe
Admin
ciacho, chodzi ci o tą poprzednią bitwę z logiem? Jeju, ja daję na nie, bo nie ma takiego czegoś jak "bo ja cię lubię", ale też nie można od razu rozstrzygać po tym, że się poprzednią bitwę przegrało (i robiło w paincie: P). Zasady są jakie są, przynajmniej dla mnie.
Admin
ależ panie ciacho, jak byś przegrał bitwę z 3D to też byś się uznał obrażony i wgl be i foch.
Admin
ten temat dotyczy twoich przegranych w bitwach. przegrałeś bitwę 3D, dorobiłeś sobie pucharki w sygnaturze (przynajmniej wyczytałem to z posta Martina), przegrałeś bitwę 2D i gadasz że moje logo jest be i wgl, sam jeszcze zrobiłeś 'to coś' nie wiadomo w jakim programie, a jeśli MOJA praca wygrała to w końcu musi być ładniejsza od innych. <- nie obrażam naprawdę innych osób, gdyż mocno mi się podobała praca Martina lub Keltena, ale twoje obrażanie się bo przegrywasz czasami nie powinno do cholery już zmieniać zasad bitwy! Może jeszcze zrób, aby wszystkie prace były podpisane jako 'by ciacho' -.-
Admin
ciacho napisał:
demokracja panuje
A co, może panuje anarchia?
Admin
Czyli wszystko wyjaśnione.
A ciachowi polecam zapoznanie się ze słowem "koleżeństwo" i "demokracja". Temat do zamknięcia.
Zamykam