Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
no. Dziobaka to można zrobić jako ścierwojada ze spłaszczonym i stępionym dziobem
to pokaż słitaśnego screena xDDDDD
Sahari nie zawsze się ma co się chce trzeba trochę mieć cierpliwości.
a może jakiś gigant np coś 2 razy większe od czarnego trolla . mam nadzieję że nie bendzie czegoś w stylu polnych bestii bo trochę się ich brzydzę (ale jak wy chcecie niechce byc egoistą tylko z powodu tych bestii nie gralem w gothica)
Cześć jestem tu nowy i wiem że prace nad modem zostały tymczasowo wstrzymane ale wpadłem na kilka pomysłów :
-wilkołaki
-szkielet łucznik
-szkielet kusznik
-ork kusznik
-ork łucznik
-ogr (takie coś jak shrek ale nie wiem jak się to pisze)
- a jak będzie pies to niech chodzi za bohaterem jak owca(towarzysz)
-rycerz śmierci
To chyba tyle.
EDIT: a jeszcze gigantyczny żuczek gnojaczek z mokradeł , wielkie pająki zwane szpony , bazyliszek krzyżówka owcy z żółwiem , kormorany ,człeko- skorpion , człeko węże .
Ostatnio edytowany przez zeno3939 (2010-08-05 08:58:38)
zeno3939 napisał:
Cześć jestem tu nowy i wiem że prace nad modem zostały tymczasowo wstrzymane ale wpadłem na kilka pomysłów :
-wilkołaki
-szkielet łucznik
-szkielet kusznik
-ork kusznik
-ork łucznik
-ogr (takie coś jak shrek ale nie wiem jak się to pisze)
- a jak będzie pies to niech chodzi za bohaterem jak owca(towarzysz)
-rycerz śmierci
To chyba tyle.
Kolejno:
-wilkołaki Nuuuuudneeee....
-szkielet łucznik \
-szkielet kusznik \Po co? Lepiej zrobić każdemu jednostkę elitarną, która używałaby
-ork kusznik /i kuszy i mieczy. A łuki są przereklamowane.
-ork łucznik /
-ogr (takie coś jak shrek ale nie wiem jak się to pisze) Are you fucking kidding me?
- a jak będzie pies to niech chodzi za bohaterem jak owca(towarzysz) było
-rycerz śmierci A pan cienia to co?
Poziom : 7
te twoje pomysły to lipa. Lepsze były by gargulce albo coś...albo...albo...Wielkiego zmutowanego ciacho.Który pluł by lawą i darł się "Kur** za dużo trisów!!!! argghh " xD