Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Poziom : 0
Szukam modu tarczy do gothic 2 nk ju¿ dosyæ d³ugo ale jedyne co znalaz³em to tylko skrypt ... -.-
Czy kto¶ to posiada lub wie gdzie sk±d mo¿na to pobraæ? By³bym bardzo wdziêczny.
my¶lisz ¿e kto¶ ci wrzuci tarcze na neta podaj ten skrypt...
Poziom : 7
model tarczy to 5 min roboty.Skrypt to pestka.MDS to 20 min.Postaraj siê zrobiæ to sam baw siê dobrze
Ca³± tarczê ja robiê w max. 5 min. ;P
my¶lisz ¿e jak umiesz skrypty itemów to jeste¶ pro? cz³owieku. jeste¶ jeszcze zielony i to widaæ. zrobienie animek zajmuje sporo czasu. trzeba siê napracowaæ a nie tak za darmo
Takie z was kozaki, a sami mi na GG trujecie dupê o duale...
Poziom : 7
Vayurax napisał:
MY? ja nawet twojego GG nie mam.A kiedy¶ to ja cie prosi³em ¿eby¶ mnie nauczy³ MDS duali.A nie duale.A to jest ró¿nica Vay.
DrMarciner napisał:
Vayurax napisał:
MY? ja nawet twojego GG nie mam.A kiedy¶ to ja cie prosi³em ¿eby¶ mnie nauczy³ MDS duali.A nie duale.A to jest ró¿nica Vay.
Tylko ¿e mds duali to 80% duali oko³o...
DrMarciner napisał:
Vayurax napisał:
Kto powiedzia³, ¿e Ty te¿. Sahari i Marian mi siê kiedy¶ z tym swoim spamem ¶nili po nocach...
Buehe ale fajnie xD. a co do tematu to nale¿y go zamkn±æ
Wed³ug mnie ten temat ma sens Saharii nie bój siê i tak wszyscy wiedz±
ten temat nie ma sensu. go¶ciu prosi o tarcze bo sam nie umie(lub mu siê nie chce) a przecie¿ ich tutaj nie dostanie wiêc bezsens