Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Nazwa: Test Mod
Bohaterowie : Sahari i Ciacho
Kontekst: Komedia
Oto mój pomys³ który nie wiem czy wypali. Troszkê fabu³y.
"Gamer mini modder stworzy³ ¶wiat by uwiêziæ w nim Sahariego i Ciacha , by³a to wyspa na ¶rodku Pacyfiku, co najmniej tam Gamer j± chcia³ umie¶ciæ , pracowa³ ciê¿ko nad modelowanie i opracowaniem konceptów, w koñcu dotar³ do momentu po³±czenia grafiki 3d z 2d i stworzy³ ¶wiat . Ucieszony Gamer stworzy³ 6 postaci 2 realistyczne, i 4 fikcje , uda³o siê wszystko zrobiæ , lecz gdy ustali³ wszystko , kiedy ma ¶ci±gn±æ do gry Sahariego i Ciacha wci±ga³o jego. Mia³ szczê¶cie poniewa¿ z modyfikacji Gothic Wielka Wojna Demo ¶ci±g³o mu farmê i komputer z pó³ki ze sklepu:D. Zaczê³a siê przygoda 2 wrogów na wyspie Gamera-a"
NPC: 6
D³ugo¶æ: Pó³ godziny
Ilo¶æ stworzona: 0
Wszystko wymy¶la³em jak siê na nich wkurzy³em i stworze tego moda chyba , ¿e co¶ siê nie uda lub przeprosz± .
hahaha czekam na tego moda jak na ¿adnego innego. zrób go, zrób go!!!!!
Ciacho, Gamer to nie byle pierdo³a z pod p³otu, on jest jedn± z bardziej powa¿anych postaci na tM.org'u, Jest jednym z lepszych modderów.
keretseL, zrób z tego najlepiej moda ogólnie o ca³ym forum, ciekawie mo¿e byæ
oczywisci musi byæ co¶ w deseñ wyboru postaci. ja chce byæ Saharim xD
Mam ju¿ pomys³ na zakoñczenie w sumie to dwa bêd±. A mod wyjdzie 3D jest teraz ovobuje ju¿ i pokarze wam ¶wiat który bêdzie zajebisty i bêdê hodowa³ na mojej farmie dziki I kolejna pewna informacja wszyscy graj± Saharim ale Ciacho niekiedy za nim niekiedy on go gdzie¶ prowadzi itp.
fajnie xD
Zapytam siê chyba o dzia³
Jak na razie macie screena z ovobowanego miejsca :
Jest to 1/200 ca³ego ¶wiata , ma 102,4 na 102,4 metrów 3ds maxowych .
Bêdzie dubbing?
Jak chcesz jakiejkolwiek pomocy czy cu¶, to pisz, bo pomys³ wyjebany w kosmos
Nie wiem jak z Dubbem ja nie najlepiej siê nadaje ale jak co¶ to mo¿e jakiego¶ lektora najmê
Kto to na tym drzewie jest?
Moja Babcia xDDD
Pan Weso³y Kostek Który admin jest tera ?
Ostatnio edytowany przez Gamer (2010-07-24 12:51:17)
Go¶æ
we¼ daj normalny screen bez rozmycia i zaciemniania
poprzednie s± takie jak by¶ chcia³ tylko z ramka ...