Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Nazwa: Test Mod
Bohaterowie : Sahari i Ciacho
Kontekst: Komedia
Oto mój pomysł który nie wiem czy wypali. Troszkę fabuły.
"Gamer mini modder stworzył świat by uwięzić w nim Sahariego i Ciacha , była to wyspa na środku Pacyfiku, co najmniej tam Gamer ją chciał umieścić , pracował ciężko nad modelowanie i opracowaniem konceptów, w końcu dotarł do momentu połączenia grafiki 3d z 2d i stworzył świat . Ucieszony Gamer stworzył 6 postaci 2 realistyczne, i 4 fikcje , udało się wszystko zrobić , lecz gdy ustalił wszystko , kiedy ma ściągnąć do gry Sahariego i Ciacha wciągało jego. Miał szczęście ponieważ z modyfikacji Gothic Wielka Wojna Demo ściągło mu farmę i komputer z półki ze sklepu:D. Zaczęła się przygoda 2 wrogów na wyspie Gamera-a"
NPC: 6
Długość: Pół godziny
Ilość stworzona: 0
Wszystko wymyślałem jak się na nich wkurzyłem i stworze tego moda chyba , że coś się nie uda lub przeproszą .
hahaha czekam na tego moda jak na żadnego innego. zrób go, zrób go!!!!!
Ciacho, Gamer to nie byle pierdoła z pod płotu, on jest jedną z bardziej poważanych postaci na tM.org'u, Jest jednym z lepszych modderów.
keretseL, zrób z tego najlepiej moda ogólnie o całym forum, ciekawie może być
oczywisci musi być coś w deseń wyboru postaci. ja chce być Saharim xD
Mam już pomysł na zakończenie w sumie to dwa będą. A mod wyjdzie 3D jest teraz ovobuje już i pokarze wam świat który będzie zajebisty i będę hodował na mojej farmie dziki I kolejna pewna informacja wszyscy grają Saharim ale Ciacho niekiedy za nim niekiedy on go gdzieś prowadzi itp.
fajnie xD
Zapytam się chyba o dział
Jak na razie macie screena z ovobowanego miejsca :
Jest to 1/200 całego świata , ma 102,4 na 102,4 metrów 3ds maxowych .
Będzie dubbing?
Jak chcesz jakiejkolwiek pomocy czy cuś, to pisz, bo pomysł wyjebany w kosmos
Nie wiem jak z Dubbem ja nie najlepiej się nadaje ale jak coś to może jakiegoś lektora najmę
Kto to na tym drzewie jest?
Moja Babcia xDDD
Pan Wesoły Kostek Który admin jest tera ?
Ostatnio edytowany przez Gamer (2010-07-24 12:51:17)
Gość
weź daj normalny screen bez rozmycia i zaciemniania
poprzednie są takie jak byś chciał tylko z ramka ...