Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Wiem. Ukradałem z CGtextures
Ale chyba wszyscy wiedzą, że textury nie są moją mocną stroną, ale jak widać textura wygląda normalnie, ale na modelu jest hujowo rozłożona.
Dzięki, też to zauważyłem, myślałem, że nikt się nie kapnie Będę to poprawiał
No super dam 9/10 mi się bardzo podoba ładna tekstura
Admin
Jedziesz na Sybir - to jest nagroda ;P
A teraz pytanie z innej bajki.
Czym się różni Normal + Diffuse od Diffuse?
Hallo! To nie ocenianie! Tutaj się prace wstawia na bitwę, oceniać to będziecie mogli jak już zrobię ankietę. A co do nagrody to w sygnaturce ten kto wygrał wklei sobie puchar, i będzie. Np.
Puchar - Praca 3D
Czyli wkleicie sobie obrazek pucharu i obok napiszecie za co ten puchar dostaliście. O. Coś podobnego do tego na The Modders.
Admin
Nagroda - zrobienie sygnaturki z podpisem (oczywiście przeze mnie : P. może nie pr0, ale zawsze coś..): xxx(w xxx nick) wygrał konkurs w bitwie 3D o tematyce: xxx (xxx - no np. skrzynia).
@up
a ch*ooj ja tam widzę tylko ciemno : D żadnych zagłębień, wygłębień, pogłębień, rozgłebięń xD
Kup se sekulory, jak to u mnie mówią Mnie to wystarczy, popatrz na render samego normala i porównaj jeszcze raz.
Ciekawe czemu ciacho z vayem sie nie wypowiadaja moze szykuja cos wystrzalowego ? Co do tej sygny to wystarcz zrobic render malego pucharku i jego dac jako sygne z linkiem do bitwy.
Ostatnio edytowany przez Kelten (2010-02-06 08:06:47)