Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Wiem. Ukrada³em z CGtextures
Ale chyba wszyscy wiedz±, ¿e textury nie s± moj± mocn± stron±, ale jak widaæ textura wygl±da normalnie, ale na modelu jest hujowo roz³o¿ona.
Dziêki, te¿ to zauwa¿y³em, my¶la³em, ¿e nikt siê nie kapnie Bêdê to poprawia³
No super dam 9/10 mi siê bardzo podoba ³adna tekstura
Admin
Jedziesz na Sybir - to jest nagroda ;P
A teraz pytanie z innej bajki.
Czym siê ró¿ni Normal + Diffuse od Diffuse?
Hallo! To nie ocenianie! Tutaj siê prace wstawia na bitwê, oceniaæ to bêdziecie mogli jak ju¿ zrobiê ankietê. A co do nagrody to w sygnaturce ten kto wygra³ wklei sobie puchar, i bêdzie. Np.
Puchar - Praca 3D
Czyli wkleicie sobie obrazek pucharu i obok napiszecie za co ten puchar dostali¶cie. O. Co¶ podobnego do tego na The Modders.
Admin
Nagroda - zrobienie sygnaturki z podpisem (oczywi¶cie przeze mnie : P. mo¿e nie pr0, ale zawsze co¶..): xxx(w xxx nick) wygra³ konkurs w bitwie 3D o tematyce: xxx (xxx - no np. skrzynia).
@up
a ch*ooj ja tam widzê tylko ciemno : D ¿adnych zag³êbieñ, wyg³êbieñ, pog³êbieñ, rozg³ebiêñ xD
Kup se sekulory, jak to u mnie mówi± Mnie to wystarczy, popatrz na render samego normala i porównaj jeszcze raz.
Ciekawe czemu ciacho z vayem sie nie wypowiadaja moze szykuja cos wystrzalowego ? Co do tej sygny to wystarcz zrobic render malego pucharku i jego dac jako sygne z linkiem do bitwy.
Ostatnio edytowany przez Kelten (2010-02-06 08:06:47)