Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Jako że nasze forum niedługo osiągnie liczbę 3000 postów, chciałbym ogłosić nabór moderatorów ;)
Obecnie mamy 3 na 3 administratorów, oraz tylko 1 moderatora na trzech potrzebnych (Szymka nie liczę, ponieważ on moderuje tylko forum o swoim modzie).
Swoje kandydatury proszę pisać w tym temacie ;)
Kolejnych dwóch moderatorów zwerbujemy dopiero, gdy forum będzie miało około 5000 postów ;)
Ja chcę Ja, ja, ja wybierz mnie. Nie dobra teraz na serio. Vay ja się zgłaszam jeżeli miał bym szanse, ale sądzę że nie.
W sumie ja mógłbym zostać, na stronę zaglądam często, bo mam dział z modem, a gdybym został pełnoetatowym moderatorem forum, to z pewnością zrobił bym coś pożytecznego. Mam na myśli że, każdy z tych trzech moderatorów będzie miał jakiś dział forum którym będzie musiał się opiekować.Co najważniejsze to forum ma potencjał.
Chciałbym jeszcze dodać:
Zaznaczam, nie wpraszam się na to stanowisko, tylko zgłaszam swoją kandydaturę.
Ostatnio edytowany przez Szymek1994s (2010-03-10 19:35:04)
Ja pokasowałem posty, termin minął, na moderatora wybieram Szymka, nadal jest jedno wolne miejsce.
@GGG Przyjąłbym Cię, ale musiałbyś lepiej pisać, może za 2000 postów ;)
@GothicWarrior Raz już byłeś modem i się nie sprawdziłeś.
Następne kandydatury rozpatrzę w trybie natychmiastowym.
Vayu czyli ja już odpadłem dobrze zrozumiałem bo miałem tu dobry post z tematem a usunąłeś go?
Sory że znowu robię syf
Ostatnio edytowany przez lesterek17 (2010-03-12 14:53:23)
Czyli Vay ja mam jakieś szanse? Jak tak to będę się bardzo starał mniej i lepiej pisał, a jak nie to w ogóle nie będę brał w tym udział.
lesterek17 napisał:
Vayu czyli ja już odpadłem dobrze zrozumiałem bo miałem tu dobry post z tematem a usunąłeś go?
Sory że znowu robię syf
Ach tak, to przez pomyłkę.
No to skoro Ty się zgłosiłeś to zgoda