Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Jako ¿e nasze forum nied³ugo osi±gnie liczbê 3000 postów, chcia³bym og³osiæ nabór moderatorów ;)
Obecnie mamy 3 na 3 administratorów, oraz tylko 1 moderatora na trzech potrzebnych (Szymka nie liczê, poniewa¿ on moderuje tylko forum o swoim modzie).
Swoje kandydatury proszê pisaæ w tym temacie ;)
Kolejnych dwóch moderatorów zwerbujemy dopiero, gdy forum bêdzie mia³o oko³o 5000 postów ;)
Ja chcê Ja, ja, ja wybierz mnie. Nie dobra teraz na serio. Vay ja siê zg³aszam je¿eli mia³ bym szanse, ale s±dzê ¿e nie.
W sumie ja móg³bym zostaæ, na stronê zagl±dam czêsto, bo mam dzia³ z modem, a gdybym zosta³ pe³noetatowym moderatorem forum, to z pewno¶ci± zrobi³ bym co¶ po¿ytecznego. Mam na my¶li ¿e, ka¿dy z tych trzech moderatorów bêdzie mia³ jaki¶ dzia³ forum którym bêdzie musia³ siê opiekowaæ.Co najwa¿niejsze to forum ma potencja³.
Chcia³bym jeszcze dodaæ:
Zaznaczam, nie wpraszam siê na to stanowisko, tylko zg³aszam swoj± kandydaturê.
Ostatnio edytowany przez Szymek1994s (2010-03-10 19:35:04)
Ja pokasowa³em posty, termin min±³, na moderatora wybieram Szymka, nadal jest jedno wolne miejsce.
@GGG Przyj±³bym Ciê, ale musia³by¶ lepiej pisaæ, mo¿e za 2000 postów ;)
@GothicWarrior Raz ju¿ by³e¶ modem i siê nie sprawdzi³e¶.
Nastêpne kandydatury rozpatrzê w trybie natychmiastowym.
Vayu czyli ja ju¿ odpad³em dobrze zrozumia³em bo mia³em tu dobry post z tematem a usun±³e¶ go?
Sory ¿e znowu robiê syf
Ostatnio edytowany przez lesterek17 (2010-03-12 14:53:23)
Czyli Vay ja mam jakie¶ szanse? Jak tak to bêdê siê bardzo stara³ mniej i lepiej pisa³, a jak nie to w ogóle nie bêdê bra³ w tym udzia³.
lesterek17 napisał:
Vayu czyli ja ju¿ odpad³em dobrze zrozumia³em bo mia³em tu dobry post z tematem a usun±³e¶ go?
Sory ¿e znowu robiê syf
Ach tak, to przez pomy³kê.
No to skoro Ty siê zg³osi³e¶ to zgoda