Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Nawet jeszcze w niego nie gra³em, a obrazki nic mnie nie przekonuj±, odpowiem jak zagram xD.
To ju¿ nie bêdzie Gothic. Po prostu. Gothic bez Beziego i Xardasa to nie Gothic(w sensie jako postaci g³ównych).
Admin
Dupa i tyle. Arcania A Gothic Tale (Bo to nie jest ¿aden Gothic 4, ludzie...) mo¿e wypaliæ.
Gothic IV, to taki skrót my¶lowy, ale trzeba siê bêdzie przyzwyczaiæ do skrótu AGT ;P
Ogólnie gra siê zapowiada ¶wietna, ale dwójce nie dorówna ;)
dwójka jest najlepsza nic jej nie pokona. gothic 4 mo¿e mieæ najlepsz± grafike ¶wiata ale fabu³± nie dorówna dwójce, ¿eby niewiem jacy re¿yserzy siê wysilali gówno z fabu³y bêdzie. powinni sie wzi±¶æ za poprawienie grafiki w gothicu 2 np: do poziomu gothica 3, i wtedy to by by³a moc ;p. sory ¿e sie rozpisa³em ale taka moja opinia xD
nie rozumiem oco ci chodzi? xD
Admin
Sahari16 napisał:
dwójka jest najlepsza nic jej nie pokona. gothic 4 mo¿e mieæ najlepsz± grafike ¶wiata ale fabu³± nie dorówna dwójce, ¿eby niewiem jacy re¿yserzy siê wysilali gówno z fabu³y bêdzie. powinni sie wzi±¶æ za poprawienie grafiki w gothicu 2 np: do poziomu gothica 3, i wtedy to by by³a moc ;p. sory ¿e sie rozpisa³em ale taka moja opinia xD
Co?!?! Aha, czyli ju¿ gra³e¶ w Arcaniê? Cz³owieku, je¶li naprawdê siê postaraj± to Arcania przebije Gothic a nawet Gothic'a 2 ; ) Mimo i¿ by³ naprawdê ¶wietny... i jest nadal!
kamilas86 napisał:
Sahari16 napisał:
Co?!?! Aha, czyli ju¿ gra³e¶ w Arcaniê? Cz³owieku, je¶li naprawdê siê postaraj± to Arcania przebije Gothic a nawet Gothic'a 2 ; ) Mimo i¿ by³ naprawdê ¶wietny... i jest nadal!
Có¿, je¶li przywróc± stary klimat, to rzucam sport, rzucam szko³ê i bêdê gra³ w Arcaniê 25/7 ;)
Ja my¶lê ¿e Gothic 4 bêdzie dobry tylko ¿al mi siê robi i serce mi ¶ciska dlatego ¿e bêdziemy musieli pobiæ beziego i albo go zrzuciæ z tronu lub namówiæ ¿eby by³ spowrotem dobrym Królem.
nie martw sie zrobie moda jak wyjdzie g4 w którym zamienie tego rybaka na beziego a beziego na rybaka xDDD