Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Nawet jeszcze w niego nie grałem, a obrazki nic mnie nie przekonują, odpowiem jak zagram xD.
To już nie będzie Gothic. Po prostu. Gothic bez Beziego i Xardasa to nie Gothic(w sensie jako postaci głównych).
Admin
Dupa i tyle. Arcania A Gothic Tale (Bo to nie jest żaden Gothic 4, ludzie...) może wypalić.
Gothic IV, to taki skrót myślowy, ale trzeba się będzie przyzwyczaić do skrótu AGT ;P
Ogólnie gra się zapowiada świetna, ale dwójce nie dorówna ;)
dwójka jest najlepsza nic jej nie pokona. gothic 4 może mieć najlepszą grafike świata ale fabułą nie dorówna dwójce, żeby niewiem jacy reżyserzy się wysilali gówno z fabuły będzie. powinni sie wziąść za poprawienie grafiki w gothicu 2 np: do poziomu gothica 3, i wtedy to by była moc ;p. sory że sie rozpisałem ale taka moja opinia xD
nie rozumiem oco ci chodzi? xD
Admin
Sahari16 napisał:
dwójka jest najlepsza
nic jej nie pokona. gothic 4 może mieć najlepszą grafike świata ale fabułą nie dorówna dwójce, żeby niewiem jacy reżyserzy się wysilali gówno z fabuły będzie. powinni sie wziąść za poprawienie grafiki w gothicu 2 np: do poziomu gothica 3, i wtedy to by była moc ;p. sory że sie rozpisałem ale taka moja opinia xD
Co?!?! Aha, czyli już grałeś w Arcanię? Człowieku, jeśli naprawdę się postarają to Arcania przebije Gothic a nawet Gothic'a 2 ; ) Mimo iż był naprawdę świetny... i jest nadal!
kamilas86 napisał:
Sahari16 napisał:
dwójka jest najlepsza
nic jej nie pokona. gothic 4 może mieć najlepszą grafike świata ale fabułą nie dorówna dwójce, żeby niewiem jacy reżyserzy się wysilali gówno z fabuły będzie. powinni sie wziąść za poprawienie grafiki w gothicu 2 np: do poziomu gothica 3, i wtedy to by była moc ;p. sory że sie rozpisałem ale taka moja opinia xD
Co?!?! Aha, czyli już grałeś w Arcanię? Człowieku, jeśli naprawdę się postarają to Arcania przebije Gothic a nawet Gothic'a 2 ; ) Mimo iż był naprawdę świetny... i jest nadal!
Cóż, jeśli przywrócą stary klimat, to rzucam sport, rzucam szkołę i będę grał w Arcanię 25/7 ;)
Ja myślę że Gothic 4 będzie dobry tylko żal mi się robi i serce mi ściska dlatego że będziemy musieli pobić beziego i albo go zrzucić z tronu lub namówić żeby był spowrotem dobrym Królem.
nie martw sie zrobie moda jak wyjdzie g4 w którym zamienie tego rybaka na beziego a beziego na rybaka xDDD