Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
elo wiem ze kiedyś zrobiłem taki dział ale nikt nie chciał mi pomóc i mam nadzieje że teraz dostanę pomoc otóż chcę sobie zrobić zbroję palka z 2 texturami ale jeden model żeby był filmik dla niekapujących http://www.youtube.com/watch?v=tS0L3mUK … re=related no więc robię tak jak na filmiku ale nasuwa się problem Zbroja paladyna NIE MA rozszerzenia z V0 na końcu tylko domyślnie chyba paladin.tex czy coś w tym stylu nie pamiętam dokładnej nazwy. Chodzi mi o to żeby ktoś mi napisał na forum tutorial do tego i żeby najlepiej wyglądało to tak:
1.ściągamy to i to
2.robimy to i to
3.teraz robimy tak i bla bla bla.
Chciałbym jeszcze dzisiaj pomoc z góry thx.
ej no kurde wszedłem na to ale zapomniałem swojego hasła do tego może mi ktoś tu przekopiować ten tutek z góry thx
No i leci warn za 2xdouble posta...
Co do tematu było to tłumaczone wiele razy, poszukaj...
O ja nie mogę tak nie zrobisz na zbroi paladyna z V0 na V1 musisz zrobić nowego asca. możesz to zrobić np: na zbroi CorAngara że ma tak HUM_TPLS_ARMOR_V0-C ,a potem robisz HUM_TPLS_ARMOR_V1-C i tak działa, a na paladynie zbroi ci nie wejdzie.
no właśnie ja chce żeby ktoś tu przekopiował tutek jak zmieniić nazwę zbroji paladyna żeby miała to rozszerzenie wiem ze cos z notatnikiem ale nie wiem tego
a tak przy okazji co to jest warn? (nie śmiać się prosze)
Ostatnio edytowany przez bzibzi00 (2010-06-03 20:33:44)
Gość
warn to skrót od warning czyli po ang - ostrzeżenie :>