Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
elo wiem ze kiedy¶ zrobi³em taki dzia³ ale nikt nie chcia³ mi pomóc i mam nadzieje ¿e teraz dostanê pomoc otó¿ chcê sobie zrobiæ zbrojê palka z 2 texturami ale jeden model ¿eby by³ filmik dla niekapuj±cych http://www.youtube.com/watch?v=tS0L3mUK … re=related no wiêc robiê tak jak na filmiku ale nasuwa siê problem Zbroja paladyna NIE MA rozszerzenia z V0 na koñcu tylko domy¶lnie chyba paladin.tex czy co¶ w tym stylu nie pamiêtam dok³adnej nazwy. Chodzi mi o to ¿eby kto¶ mi napisa³ na forum tutorial do tego i ¿eby najlepiej wygl±da³o to tak:
1.¶ci±gamy to i to
2.robimy to i to
3.teraz robimy tak i bla bla bla.
Chcia³bym jeszcze dzisiaj pomoc z góry thx.
ej no kurde wszed³em na to ale zapomnia³em swojego has³a do tego mo¿e mi kto¶ tu przekopiowaæ ten tutek z góry thx
No i leci warn za 2xdouble posta...
Co do tematu by³o to t³umaczone wiele razy, poszukaj...
O ja nie mogê tak nie zrobisz na zbroi paladyna z V0 na V1 musisz zrobiæ nowego asca. mo¿esz to zrobiæ np: na zbroi CorAngara ¿e ma tak HUM_TPLS_ARMOR_V0-C ,a potem robisz HUM_TPLS_ARMOR_V1-C i tak dzia³a, a na paladynie zbroi ci nie wejdzie.
no w³a¶nie ja chce ¿eby kto¶ tu przekopiowa³ tutek jak zmieniiæ nazwê zbroji paladyna ¿eby mia³a to rozszerzenie wiem ze cos z notatnikiem ale nie wiem tego
a tak przy okazji co to jest warn? (nie ¶miaæ siê prosze)
Ostatnio edytowany przez bzibzi00 (2010-06-03 20:33:44)
Go¶æ
warn to skrót od warning czyli po ang - ostrze¿enie :>