Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
CerberV napisał:
mikser60 napisał:
A wy jeste¶cie poj...........
Wed³ug mnie jazda na cieniostworze i zêbaczu wystarczy..... Troll zepsu³by wszystko, tak jak smok.....Dziêki mikser! My te¿ uwa¿amy ¿e jeste¶ wspania³y!
Wiesz...... opinia innych jest mi zbêdna... A je¿eli chodzi o jazdê goblinów, to mogliby miec swoje ma³e królestwo, i w³asn± powoli rozwijaj±c± siê cywilizacjê.
dobry pomys³ miasteczko goblinów: Goblina mama, Goblina tata, Goblin synek synek i goblina babcia xDDDDDDDD. taka rodzinka
buahahha z tym poprzednim to oczywi¶cie ¿art ale fajnie by wygl±da³ goblin w sukience xD i jeszcze w takich szarych loczkowatych w³osach jak stara babcia xDDD
A Sahari spamuje....... Chodzi³o mi, o to, ¿e Gobliny by³yby co¶ jak Orkowie. Mo¿e na Nordmarze, rebelianci mieliby problem z ich "krain±"? Mia³a by to byc kraina goblinów, nie taka jak ja sobie Sahari wymarzy³, tylko surowe, straszne i ponure miejsce, gdzie znajduj± siê krwio¿ercze gobliny.
A ich w³±dc± jest straszliwy, okrutny, bezwzglêdny i chamski król Mikser (bez urazy)
A tak poza offtopic'iem to mam jeszcze do zaproponowania pumê w dwóch wydaniach, puma i gepard. Puma silna, gepard szybki. Potem wsadza siê do zagrody jednego takiego i jedn± tak±. Czeka sie pare dni. U¿ywa siê czaru "Przyspieszenie rozwoju" (powiêksza stwory o statystyce "Baby = 1" i zmienia j± na "Baby = 0") i ma siê super hiper mega bezp³odnego kociaczka!
@Sahari zapomnia³e¶ o okularach xD
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-10 05:33:43)
Ogar,Cieniostwór,Scierwojad i smoczy zêbacz lub zwyk³y, my¶lê ¿e zwyk³e wilki ,dziki i warki s± za s³abe ¿eby d³ugo nosiæ na sobie cz³owieka ,ze ¶cierwojadem to nie wiem czy nie jest za s³aby ,ale moim zdaniem dobrze by to wygl±da³o ...
Poziom : 7
ja s±dzê ¿e fajne by by³y gargulce,koñ szkielet,ogromne paj±ki,strusie,mamuty. xD
Poziom : 7
je¶li z keczupem to chêtnie
bzibzi00 napisał:
Ooo! Jaki zarombisty pomys³ mi siê podsun±³ np jak mamy kupionego smoczego zêbacza ju¿ oswojonego to spokojnie bêdzie mo¿na na niego wsi±¶æ ale jak ju¿ jest dziki to bêdziemy musieli go zmêczyæ ¿eby go dosi±¶æ bo to trochê by by³o nie realistyczne no np idzie bezio patrzy o zêbacz! i od razu go dosiada nie?
hmm takie co¶ jest w dragon prophet