Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
CerberV napisał:
mikser60 napisał:
A wy jesteście poj...........
Według mnie jazda na cieniostworze i zębaczu wystarczy..... Troll zepsułby wszystko, tak jak smok.....Dzięki mikser! My też uważamy że jesteś wspaniały!
Wiesz...... opinia innych jest mi zbędna... A jeżeli chodzi o jazdę goblinów, to mogliby miec swoje małe królestwo, i własną powoli rozwijającą się cywilizację.
dobry pomysł miasteczko goblinów: Goblina mama, Goblina tata, Goblin synek synek i goblina babcia xDDDDDDDD. taka rodzinka
buahahha z tym poprzednim to oczywiście żart ale fajnie by wyglądał goblin w sukience xD i jeszcze w takich szarych loczkowatych włosach jak stara babcia xDDD
A Sahari spamuje....... Chodziło mi, o to, że Gobliny byłyby coś jak Orkowie. Może na Nordmarze, rebelianci mieliby problem z ich "krainą"? Miała by to byc kraina goblinów, nie taka jak ja sobie Sahari wymarzył, tylko surowe, straszne i ponure miejsce, gdzie znajdują się krwiożercze gobliny.
A ich włądcą jest straszliwy, okrutny, bezwzględny i chamski król Mikser (bez urazy)
A tak poza offtopic'iem to mam jeszcze do zaproponowania pumę w dwóch wydaniach, puma i gepard. Puma silna, gepard szybki. Potem wsadza się do zagrody jednego takiego i jedną taką. Czeka sie pare dni. Używa się czaru "Przyspieszenie rozwoju" (powiększa stwory o statystyce "Baby = 1" i zmienia ją na "Baby = 0") i ma się super hiper mega bezpłodnego kociaczka!
@Sahari zapomniałeś o okularach xD
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-10 07:33:43)
Ogar,Cieniostwór,Scierwojad i smoczy zębacz lub zwykły, myślę że zwykłe wilki ,dziki i warki są za słabe żeby długo nosić na sobie człowieka ,ze ścierwojadem to nie wiem czy nie jest za słaby ,ale moim zdaniem dobrze by to wyglądało ...
Poziom : 7
ja sądzę że fajne by były gargulce,koń szkielet,ogromne pająki,strusie,mamuty. xD
Poziom : 7
jeśli z keczupem to chętnie
bzibzi00 napisał:
Ooo! Jaki zarombisty pomysł mi się podsunął np jak mamy kupionego smoczego zębacza już oswojonego to spokojnie będzie można na niego wsiąść ale jak już jest dziki to będziemy musieli go zmęczyć żeby go dosiąść bo to trochę by było nie realistyczne no np idzie bezio patrzy o zębacz! i od razu go dosiada nie?
hmm takie coś jest w dragon prophet