Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Xardas17 napisał:
mikser60 napisał:
A wszyscy Cie spier...... za to i¿ zajoma³es Xardasowi mds'y. Fakt i¿ to g³upie, ale wystarczy³o przeprosic. A tuaj prawie wszyscy Cie zjechali... No có¿.....
A kradzie¿ jest twoim zdaniem chwalebna.
Przynajmniej jakby zapyta³ to mo¿e bym mu powiedzia³ co¶.
Ale kradzie¿ i publikacja tego bez mojej zgody to ju¿ szczyt.
Teraz to mówisz (tak, wiem, ¿e piszesz, a nie mówisz, ale tamto okre¶lenie lepiej brzmi w tym kontek¶cie) jak moja wychowawczyni, najpierw spyta³em jej, czy mogê i¶æ do piekarni na lekcji, a potem jak nie pozwoli³a, a ja i tak poszed³em, to plu³a siê, ¿e jakbym spyta³, to by mi pozwoli³a ;P
Oczywi¶cie nie zarzucam Ci niczego, po prostu opowiadam historyjkê, która mi siê przypomnia³a a pasuje do tematu ;)
Go¶æ
Vayurax
I tak bym mu nie pomóg³ ale kradzie¿y dokonuje tylko perfidny.
@Xardas
Perfidny, nie perfidny, cudz± pracê trzeba szanowaæ, a The Dragon Masters to nie jest jaka¶ korporacja zarabiaj±ca miliony, ¿eby z czystym sumieniem mo¿na by³o im ukra¶æ co¶ nad czym tyle siê mêczyli, zw³aszcza, ¿e nie robicie tego dla kasy ;]
Go¶æ
Vayurax napisał:
@Xardas
Perfidny, nie perfidny, cudz± pracê trzeba szanowaæ, a The Dragon Masters to nie jest jaka¶ korporacja zarabiaj±ca miliony, ¿eby z czystym sumieniem mo¿na by³o im ukra¶æ co¶ nad czym tyle siê mêczyli, zw³aszcza, ¿e nie robicie tego dla kasy ;]
Masz racje bo jak by by³a ju¿ bym go spodla³ na wokandzie s±du. Z dopiskiem odszkodowanie i kradzie¿. w³asno¶æ intelektualna tamtego pliku jest moja a to oznacza ¿e sprawê w s±dzie mia³bym wygran± od razu na starcie. I skoñcz t± dywagacje ten temat nie ma ¿adnej przysz³o¶ci.
Admin