Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Wymy¶lcie jakie¶ nowo¶ci czego nie by³o w gothic-u a my¶licie ¿e da siê zrobiæ .
Ja zacznê : Podpalanie budynków .
Gra goblinem.
A da³oby siê du¿o w tym zakresie wymy¶liæ, tylko animacyje...
krupam napisał:
Gra goblinem.
A da³oby siê du¿o w tym zakresie wymy¶liæ, tylko animacyje...
Ja to kiedy¶ mia³em pomys³ ¿eby zrobiæ moda o ¿yciu wilczka
¿eby dawa³o siê jak najwiêcej rzeczy rozwalaæ np: widzisz drzewko i jak bêdziesz sieka³ z topora to siê rozetnie.
albo zrobiæ niektóre ro¶liny(np:drzewa itp) jako potworki. i ¿eby nic nie robi³y tylko sta³y i ¿eby da³o siê je rozwaliæ(zrobiæ tylko animke deadania)
W gothicu nie ma komputera, a mo¿e byæ wystarczy model i animacja.
Mo¿liwo¶æ rozbudowanej modyfikacji otoczenia: Mo¿na rozwaliæ wiêkszo¶æ ska³ kilofem, kopaæ dziury w dowolnych miejscach ³opat±, ¶cinaæ drzewa, podpalaæ/niszczyæ budynki i Bóg wie co jeszcze
to by by³o mistrzostwo, ja bym w takiego moda gra³ latami , ale ¿eby równie¿ to nie by³o banalne i ¿eby siê szybko nie znudzi³o. musi byæ du¿o rodzajów przedmiotów do rozwalania
Mo¿liwo¶æ o¿ywiania potworów np. dedasz goblina wciskasz np:F12 i goblinek ¿yjê tylko musisz umieæ czarowaæ czarami nekromanty (Nowe krêgi dla nekromantów do G II) a i potworek którego o¿ywili¶my to bêdzie walczy³ u naszego boku. Mo¿liwo¶æ upieczenia np 50 sma¿onych miês i nie tylko na piecu czy patelni! Na ognisku te¿! Mo¿liwo¶æ rozpalenia ogniska, stawiania namiotu, i na razie tyle ;P
KURWA, LUDZIE OGARNIJCIE!!! Silnik Gothica umo¿liwia u¿ycie tylko 2 dodatkowych klawiszy: G i H. I ni chuja inaczej siê nie da.
ja pierdolê po co f12 a nie lepiej czar o¿ywiania?
Hmm... Jaki¶ bardziej rozbudowany system wykuwania broni, wiele sk³adników jak w g3, a nie tylko ewentualnie ruda(w jakotakiej odmienionej formie bêdzie w thOrcL'u). Tak¿e mo¿liwo¶æ wykuwanie nie tylko mieczy czy innych broni.
HMM wiem czego nie by³o budowania (rozbudowane po czê¶ci (na pocz±tek stela¿ potem obicie jednej drugiej i trzeciej i czwartej ¶ciany potem chody drugie piêtro lub dach itp.)
brakowa³o:
-grafiki dobrej
-zró¿nicowanego systemu walki (bo to machanie mieczem lewo prawo to jest naprawde smutne)
-rozwalania chocia¿by p³otu (jak ja bym gra³ to na ca³ej mapie nie by³o by ani skrawka p³otu)
-wsparcia dla nvidii
-ma³o skilli by³o
-losowego szyfru do skrzynek (mo¿na by³o wykuæ na pamiêæ ka¿dy)
-postacie chodzi³y "po sznurku" bez celu
-ta smuga za mieczem to ¿a³oba (ja nie widzia³em smugi nigdy za mieczem)
jak narazie tyle
Admin
ciacho napisał:
-wsparcia dla nvidii
NVidia > ATI
Mi brakuje zaawansowanej walki broni±.