Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
Hmm, mój pomys³, mo¿na by by³o lataæ na harpie, lub dosiadaæ demona.. Hmm, ale innej rasy trochê wiêkszego, ta jak i harpie.
A z harpiami przy okazji mo¿e jeszcze bara-bara, co? ¯art. JAk ju¿ harpie to mo¿e jakie¶ samce? albo wiêcej piór u do³u(wiecie czemu). Wszystkie sie nadaj± i jeszcze troche. Troll to zdecydowanie tak jak twierdzi Sahari. Fajnie by by³o jakby zwierzêta by³y w kilku odmianach kolorystycznych, ale bez wysczególnionych nie ,¿e np. Czarny ¦cierwojad i Szary ¦cierwojad, tylko po prostu ¦cierwojad (ale jestem przekonany na 96% , ¿e ten pomys³ nie dojdzie do skutku). A co do Wargów to powinny byc np. Wielkie Wargi i Wargi oczywi¶cie ró¿nica bêdzie oczywista i w rozmiarach, i w zastosowaniu. A i chcia³bym zobaczyc i wargi czarne i te w kolorach z jedynki w obu typach. Smok tylko jakby by³ taki czworono¿ny, albo dwuno¿ny, ale ze szcz±tkowymi ³apami i/lub proporcjach do cz³owieka od 1.5:1 w górê i pochylony do przodu. Inne: Nosoro¿ce, Jak by sie da³o to S³onie, a w Nordmarze - Mamuty
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-02 19:11:56)
Bizony!
a ja mam taki prostszy pomys³: Goblin Wojownik jad±cy na zwyczajnym (niezmodyfikowanym) Wargu, s±dze i¿ to wygl±da³o by ¶wietnie
Ta, Sahari dobrze mówi ;p Mo¿na by by³o zrobiæ z niego Bosa XDD Albo Szkielet na smoku.. Czarny Smoczy Je¼dziec.. Fajne by by³o.
Szkielet na cieniostworze-o¿ywieñcu, to by by³o co¶!
Sahari16 napisał:
a ja mam taki prostszy pomys³: Goblin Wojownik jad±cy na zwyczajnym (niezmodyfikowanym) Wargu, s±dze i¿ to wygl±da³o by ¶wietnie
Lepiej na kretoszczurze(nie wiem gdzie to widzia³em) albo na zwyk³ym scierwojadzie lub wilku
Ja bym wybra³ dzika tylko by¶ musia³ Vay zrobiæ nowego MDS'a, dlatego ¿e on by z³apa³ za k³y
ja tam dla goblinów da³bym ¶cierwojady ,k±sacze dla ludzi jeszcze zêbacze a jak by by³ jaki¶ mistrz nieumar³ych to smok
to mo¿e od razu siê we¼mie skopiuje wszystkie wierzchowce z w³adcy pier¶cienia
Cz³owiek na ogromnym zêbaczu Godzillaa!!!!!!!!! xD
A wy jeste¶cie poj...........
Wed³ug mnie jazda na cieniostworze i zêbaczu wystarczy..... Troll zepsu³by wszystko, tak jak smok.....
Ostatnio edytowany przez mikser60 (2010-06-03 15:46:01)
mikser60 napisał:
A wy jeste¶cie poj...........
Wed³ug mnie jazda na cieniostworze i zêbaczu wystarczy..... Troll zepsu³by wszystko, tak jak smok.....
Dziêki mikser! My te¿ uwa¿amy ¿e jeste¶ wspania³y!
@GGG: Po Jakiego czorta ³apac za k³y?! Chyba, ¿e przy oswajaniu: Bohater ³apie za k³y, wykrêca dzikowi kark, przewraca go i krêpuje. Potem targa go do zagrody, gdzie potem bêdzie go oswaja³. Oczywi¶cie dzik do jazdy wierzchem musia³by by o wiele wiêkszy od zwyk³ych dzików i móg³by byc wykorzystywany zarówno przez orki jak i przez ludzi.
A i co do wilka to te¿ musia³by byc wiêkszy ni¿ normalny... ale robic tyle mutantów to przesada. Z wiêkszych wystarczy cieniostwór, giga dzik, koñ (opcjonalnie. I nie wcale nie zepsu³by klimatu gothica ), jakie¶ zêbaczodzille + zwyk³e zêbacze i jakby sie chcia³o to big scavenger i big molerat. Z super wielkich to tylko smok i troll z czego smok powinien byc albo kuzynem garbatego kangura, albo czworono¿ny. A ma³e to tylko jako zwierzê a'la pies
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-03 16:04:34)