Aktualnie pracujemy nad:
Zadaniami pobocznymi do modyfikacji Bandyta
A z harpiami przy okazji może jeszcze bara-bara, co? Żart. JAk już harpie to może jakieś samce? albo więcej piór u dołu(wiecie czemu). Wszystkie sie nadają i jeszcze troche. Troll to zdecydowanie tak jak twierdzi Sahari. Fajnie by było jakby zwierzęta były w kilku odmianach kolorystycznych, ale bez wysczególnionych nie ,że np. Czarny Ścierwojad i Szary Ścierwojad, tylko po prostu Ścierwojad (ale jestem przekonany na 96% , że ten pomysł nie dojdzie do skutku). A co do Wargów to powinny byc np. Wielkie Wargi i Wargi oczywiście różnica będzie oczywista i w rozmiarach, i w zastosowaniu. A i chciałbym zobaczyc i wargi czarne i te w kolorach z jedynki w obu typach. Smok tylko jakby był taki czworonożny, albo dwunożny, ale ze szczątkowymi łapami i/lub proporcjach do człowieka od 1.5:1 w górę i pochylony do przodu. Inne: Nosorożce, Jak by sie dało to Słonie, a w Nordmarze - Mamuty
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-02 19:11:56)
Bizony!
a ja mam taki prostszy pomysł: Goblin Wojownik jadący na zwyczajnym (niezmodyfikowanym) Wargu, sądze iż to wyglądało by świetnie
Szkielet na cieniostworze-ożywieńcu, to by było coś!
Sahari16 napisał:
a ja mam taki prostszy pomysł: Goblin Wojownik jadący na zwyczajnym (niezmodyfikowanym) Wargu, sądze iż to wyglądało by świetnie
Lepiej na kretoszczurze(nie wiem gdzie to widziałem) albo na zwykłym scierwojadzie lub wilku
Ja bym wybrał dzika tylko byś musiał Vay zrobić nowego MDS'a, dlatego że on by złapał za kły
ja tam dla goblinów dałbym ścierwojady ,kąsacze dla ludzi jeszcze zębacze a jak by był jakiś mistrz nieumarłych to smok
to może od razu się weźmie skopiuje wszystkie wierzchowce z władcy pierścienia
Człowiek na ogromnym zębaczu Godzillaa!!!!!!!!! xD
A wy jesteście poj...........
Według mnie jazda na cieniostworze i zębaczu wystarczy..... Troll zepsułby wszystko, tak jak smok.....
Ostatnio edytowany przez mikser60 (2010-06-03 15:46:01)
mikser60 napisał:
A wy jesteście poj...........
Według mnie jazda na cieniostworze i zębaczu wystarczy..... Troll zepsułby wszystko, tak jak smok.....
Dzięki mikser! My też uważamy że jesteś wspaniały!
@GGG: Po Jakiego czorta łapac za kły?! Chyba, że przy oswajaniu: Bohater łapie za kły, wykręca dzikowi kark, przewraca go i krępuje. Potem targa go do zagrody, gdzie potem będzie go oswajał. Oczywiście dzik do jazdy wierzchem musiałby by o wiele większy od zwykłych dzików i mógłby byc wykorzystywany zarówno przez orki jak i przez ludzi.
A i co do wilka to też musiałby byc większy niż normalny... ale robic tyle mutantów to przesada. Z większych wystarczy cieniostwór, giga dzik, koń (opcjonalnie. I nie wcale nie zepsułby klimatu gothica ), jakieś zębaczodzille + zwykłe zębacze i jakby sie chciało to big scavenger i big molerat. Z super wielkich to tylko smok i troll z czego smok powinien byc albo kuzynem garbatego kangura, albo czworonożny. A małe to tylko jako zwierzę a'la pies
Ostatnio edytowany przez CerberV (2010-06-03 16:04:34)